Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Temetős kísértetsztorik?

Temetős kísértetsztorik?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam apja a temetőgondnok és a csőszházban laknak a temető szélén. A hétvégén náluk aludtam, csak ketten voltunk a házban este. A haverom leugrott a boltba. Amíg oda volt, nagyon fura dolog történt, de ezt nem írom le inkább. Amikor hazajött elmeséltem neki, ő meg se lepődött, elmesélt pár sztorit ami velük esett meg.

Nem tudom, mi az ami történt velem de úgy hiszem, ha vannak szellemek akkor azok nem a temetőben kísértenek, hanem azokon a helyeken ahol laktak, amiket szerettek. De egy ideig szerintem még a testük körül maradnak és csak azután mennek el máshova.

Van olyan aki temetőcsőszházban lakik vagy temető mellett és van valami érdekes szellemtörténete? De mindenféle szellemsztorit írhattok, lényeg, hogy bunkók ne írjanak!

Így talán meg tudom, hogy mit is élhettem át.

2012. ápr. 23. 22:14
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
esetleg nem akaraod leirni mit éltél átt, mi volt az a dolog? légyszi! :)
2012. ápr. 24. 22:30
 12/28 anonim ***** válasza:

15:11. Kár, h tök kamu sztori. Nagyapád elmesélte, te meg bevetted.

Ezt mama is mondta, csak ő úgy, h a csávó, miután kifosztotta a sírt, visszaszúrta a földbe a fejfát, lenyomta vele a kabátját is. Azt hitte, a halott húzza bosszúból, és szörnyethalt.

2012. ápr. 25. 08:51
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem azt mondom, hogy nem hiszek neked, csak próbálok mindenhez szkeptikusan állni, amíg be nem bizonyítom magamnak a bizonyosságát.. Én is láttam már érdekes dolgokat, éppen ezért az egyik barátommal elhatároztuk, hogy utánajárunk.. Elviekben "kísértett" helyeken szoktunk éjjel "szellemet vadászni", pl a hétvégén a belvárosi temetőben voltunk. Mindent rögzítünk éjjellátó kamerával, analóg, és digitális fényképezőgéppel, de sajnos el kell hogy keserítselek, eddig nem sok sikerrel..
2012. ápr. 25. 14:51
 14/28 Napkiraly ***** válasza:
megígérem nem trollkodok ha elmondod
2012. ápr. 25. 23:49
 15/28 anonim ***** válasza:
léégyszii mondd el :)
2012. ápr. 26. 17:01
 16/28 anonim ***** válasza:

Én se fogok trollkodni, én seee! - pedig szoktam (ide képzeljetek egy pironkodó szmájlit).

Mondd el, naaa, lécciii...

(Még azt is megígérném, hogy akkor nem fogok trollkodni soha többé...de azért mégse. Túl nagy ár lenne az!:D:D:D)

De azért kééérlek, naaa..!

2012. ápr. 26. 21:39
 17/28 Napkiraly ***** válasza:
én is nagy beugatós troll vagyok ha olyan kedvem van, de ennél a kérdésnél nem fogok ha mesélsz nekünk,kíváncsiak vagyunk
2012. ápr. 26. 22:33
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem az én történetem a kérdés tárgya :D Nem tudom mi volt, de az biztos, hogy nem érzéki csalódás...
2012. ápr. 26. 22:53
 19/28 anonim ***** válasza:
Hát azért olyaaan vaagy..! Ne hagyd már, hogy elemésszen bennünket a kíváncsiság..meséld már el..Most te mit szólnál, ha a helyünkbe' lennél????
2012. ápr. 27. 08:03
 20/28 Napkiraly ***** válasza:
ezaz,én se ígértem még soha a gyakorin hogy nem fogok trollkodni,sőt,ha megnézed az ezotériát,végigtrollkodtam az elmúlt hónapokat
2012. ápr. 27. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!