Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bizonyíték a Vámpírok létezésé...

Bizonyíték a Vámpírok létezésére?!

Figyelt kérdés

Ez a két cikk bizonyítja, hogy Keanu Reeves és Nicolas Cage is halhatatlan, sőt, mindketten vámpírok ( Keanu nem véletlen szerepelt a Draculában ) akik nem öregszenek, vagyis csak egy ideig hagyják magukat öregedni, hogy aztán eljátszák a saját halálukat majd egy másik személyazonossággal, megfiatalodva térjenek vissza. Keanu pl korábban Paul Mounet, a híres festő volt, aki elvileg 1922-ben halt meg, ám testét sohasem találták meg ( vajon miért.. ). Nicolas Cage pedig más személyazonossággal harcolt az amerikai polgárháborúban.

Szerintem Madonna is vámpír, de róla mér nem került elő bizonyíték ( eddig ).

Sokan élhetnek így, több száz vagy akár több ezer éve, vérivászattal tartva fent az öröklétet.

Gondoljatok csak az egyik leghíresebb halhatatlan emberre, Saint-Germain grófra, akiről Voltaire így írt: az az ember "aki mindent tud és soha nem hal meg".

Tehát vámpírok léteznek, és itt most nem a Twiligth-ra kell gondolni, hanem nagyon is köztünk élnek!

A kérdés már csak az, hogyan válhat az ember vámpírrá?

A bizonyítékok:

[link]

[link]

[link]

15/L

2012. ápr. 14. 23:19
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Miért kell azon csodálkozni, hogy nem került elő Vlad Ţepeş sírja? A törökök végezték ki és akkoriban a kivégzést követően nem járt állami temetés az illetőnek.

Madonna meg nem vámpír, csak egy kivénhedt ribanc.

2012. máj. 7. 09:22
 42/48 anonim ***** válasza:
Ó anyám h ezt a kérdést nem vettem észre!?szétszedtelek volna mint hulyegyerek a játékkockát.
2012. jún. 18. 11:21
 43/48 anonim válasza:
szerintem is léteznek és nem kell bántani azért mert hisz benne ;)
2012. aug. 23. 14:05
 44/48 anonim válasza:
Szerintem is élnek vámpírok közöttünk.
2013. febr. 2. 19:26
 45/48 anonim válasza:

Szerintem is lehetséges hogy léteznek vámpírok,de ezek a képek semmit nem bizonyítanak...

Mindig is voltak emberek akik nagyon hasonlítottak egymásra,és bejön a photoshop is a mai világba,szóval engem képekkel nem győzöl meg a vámpírok létezéséről.

Amennyiben léteznek akkor szerintem messziről kerülik a nyilvánosságot,és teljesen hétköznapi embernek látszanak.

2014. júl. 15. 10:10
 46/48 rajc95 válasza:
Nem tom h te hogy vagy vele de en mar sok filmet lattam nikolasrol es eleg sokban volt tukorkepe.. ha csak nem azt mondod erre h az egesz stab vampis x'd
2016. nov. 12. 10:37
 47/48 rajc95 válasza:

Amugy meg bocs de hulye vagy. Ugyan azt mondtad el amit a cikkben irnak de ferditve.

Az cikk azt mondja hogy ez egy buta felvetes annyira hasonlit, de a cikk mondja hogy nem az.. szimplan csak a hasonlosag nagy. Ennyit mond a szoveg amire te ugy erted hogy Nic egy vampir. XD

2016. nov. 12. 10:41
 48/48 anonim válasza:

A Vámpír- és Vérfarkas Titkosszolgálat hivatalos jelentése következik:

Szervezetünk egy volt (de szabályszegés miatt azóta menesztett) tagja által kiírt kérdés provokatív, és hamis állításokon alapult.

Ezen személyt 2014. Január 1-sején szabályszerűen kivégeztük, minden bizonyítékot eltüntettünk (ezt a kérdést leszámítva, amit meghagyunk a halandó társadalomnak, mint figyelmeztetés!

2018. júl. 18. 01:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!