Bizonyíték a Vámpírok létezésére?!
Ez a két cikk bizonyítja, hogy Keanu Reeves és Nicolas Cage is halhatatlan, sőt, mindketten vámpírok ( Keanu nem véletlen szerepelt a Draculában ) akik nem öregszenek, vagyis csak egy ideig hagyják magukat öregedni, hogy aztán eljátszák a saját halálukat majd egy másik személyazonossággal, megfiatalodva térjenek vissza. Keanu pl korábban Paul Mounet, a híres festő volt, aki elvileg 1922-ben halt meg, ám testét sohasem találták meg ( vajon miért.. ). Nicolas Cage pedig más személyazonossággal harcolt az amerikai polgárháborúban.
Szerintem Madonna is vámpír, de róla mér nem került elő bizonyíték ( eddig ).
Sokan élhetnek így, több száz vagy akár több ezer éve, vérivászattal tartva fent az öröklétet.
Gondoljatok csak az egyik leghíresebb halhatatlan emberre, Saint-Germain grófra, akiről Voltaire így írt: az az ember "aki mindent tud és soha nem hal meg".
Tehát vámpírok léteznek, és itt most nem a Twiligth-ra kell gondolni, hanem nagyon is köztünk élnek!
A kérdés már csak az, hogyan válhat az ember vámpírrá?
A bizonyítékok:
15/L
Idióta! Keanu nem dédunokája Paul Mounet-nak, nem is áll vele semmilyen rokonságban, jó h hasonlítasz a dédapádra! de ő nem hasonlíthatna egy vadigenre!!! aki meg azt írta, h megrendelte ezt a festményt az vmi nagyon alulművelt tudatlan primitív barbár alak lehet-.-
Paul Mounet egy VALÓS személyiség, egykor élt híres festő, a portré róla pedig hiteles ábrázolása, nem rendelte meg Keanu, hogy őt fessék meg Mounet-ként-.-
és még én vagyok a buta tini... LOL
Kislány, szerintem az az idióta, aki vámpírokban hisz. :D
De egy 15 éves kis takonytól mit várhat az ember?
Szép estét!
"-Madonna vámpír."
Mert?
"-Saint Germain csak eljátszotta a halálát mint Dracula is eljátsza már évszázadok óta..."
Ja, először meg puszta véletlenségből megöregedett.
"nem is fura, h Vlad Tepes 21. századi leszármazottja pont úgy néz ki mint az őse, pedig, elvileg nem is vérszerinti leszármazott, hanem örökbefogadta,"
Tudnál egy képet mutatni Tepes 21. századi leszármazottjáról? És mellé Tepes eredeti képét... (mert ugye a középkori festmények 100%-ban pontosak)
Érdekes, a törökök, amikor levágták Tepes fejét, biztos nem vették észre, hogy kiosont a hátsó ajtón...
Csak mert nekem van képem Paul Mounetről, aki mellesleg színész volt, nem festő:
"pár éve benne volt a tv-ben"
Ja persze. A vámpírok titokban léteznek, furfangos módon eljátszva saját utódukat.
És persze a TV-ben "keresnek" "utódot"... milyen hihető...
Te tényleg ilyen naiv vagy?
Nem tudni, h halt meg Vlad Tepes, csak az egyik verzió, h levágták a fejét, másik verzió szerint pedig a saját testvér megmérgeztette... lényeg h nem tudni h halt meg!
Vlad nem a sötét középkorban élt hanem a reneszánszban, és sztem pl Leonardo festményei nagyon is élethűek... Vlad RENESZÁNSZ stílusú festményét össze lehet vetni a 21. századi, hozzáteszem, NEM VÉRSZERINTI hanem csak ÖRÖKBEFOGADOTT leszármazottjával... akivel elvileg semmi hasonlósága nem lehetne, mégis kiköpött mása... és igen öregszenek egy ideig DE nem halnak meg! csak eljátszák a halálukat majd megfiatalodva, új személyiséggel térnek vissza, hogy megtévesszék az ilyen csicskulatokat mint te! nem értem, ha vki nem hisz az ezo dolgokban akkor mi a francér van itt??? menjetek át másik kategóriába... nem értem mér kellett viccet csinálnotok ebből az oldalból a reptoidjaitokkal... nem kell hinni a természetfeletti dolgokban, de akkor lehet innen koccolni! na puszinyuszi
"Nem tudni, h halt meg Vlad Tepes, csak az egyik verzió, h levágták a fejét, másik verzió szerint pedig a saját testvér megmérgeztette... lényeg h nem tudni h halt meg!"
Ez nem igaz. A Bukaresttől délre vezető úton gyilkolták meg orgyilkosok, a fejét pedig Konstantinápolyba vitték, trófea gyanánt. Nincs több verziója a sztorinak, legalábbis alátámasztott verziója nincs.
"Vlad nem a sötét középkorban élt hanem a reneszánszban, és sztem pl Leonardo festményei nagyon is élethűek... Vlad RENESZÁNSZ stílusú festményét össze lehet vetni a 21. századi, hozzáteszem, NEM VÉRSZERINTI hanem csak ÖRÖKBEFOGADOTT leszármazottjával..."
A sötét középkor az a 4-10. századig tartott, senki nem állította, hogy akkor ért volna véget. A reneszánsz az 1400-as évek környékén kezdődött, a középkor meg az 1500-1600-as évik tartott. Egyidejűleg létezett a két korszak, és ebben élt Vlad.
Milyen leszármazottról (örökbefogadott leszármazottról) beszélsz? Említettél egy tévéműsort... link? Videó? Hol?
Mellesleg Károly herceg például Vlad Tepes vér szerinti leszármazottja. (Vladnak két fia is volt, Mihnea, és Mihail, akiknek leszármazottai beházasodtak az angol királyi udvarba)
II. Erzsébet, a jelenlegi angol királynő szintén Vlad tepes vér szerinti leszármazottja...
"akivel elvileg semmi hasonlósága nem lehetne, mégis kiköpött mása..."
Mutass már akkor képeket! Bizonyítsd is, amit állítasz...
A buta, gyerekes személyeskedést betudom a korodnak.
"menjetek át másik kategóriába... nem értem mér kellett viccet csinálnotok ebből az oldalból a reptoidjaitokkal... nem kell hinni a természetfeletti dolgokban, de akkor lehet innen koccolni! na puszinyuszi"
A gyakorikerdesek.hu nem a te tulajdonod, a kérdéseket csak felteszed. Nem szabhatod meg, hogy ki válaszolhat, és ki nem.
Ha nem tetszenek a válaszok, mert a képzelgéseidet megcáfolják, hát az k.rva kellemetlen, de aligha a válaszadó hibája.
Kislány ezt megkaptad! :D
Ülj le, 1-es.
Inkább a hülyeség helyett tanulnod kéne az iskolában.
Tudod, az a hely, ahová te csak melegedni jársz, de hidd el, rengeteg hasznos dolgot is el tudsz sajátítani ott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!