Bizonyíték a Vámpírok létezésére?!
Ez a két cikk bizonyítja, hogy Keanu Reeves és Nicolas Cage is halhatatlan, sőt, mindketten vámpírok ( Keanu nem véletlen szerepelt a Draculában ) akik nem öregszenek, vagyis csak egy ideig hagyják magukat öregedni, hogy aztán eljátszák a saját halálukat majd egy másik személyazonossággal, megfiatalodva térjenek vissza. Keanu pl korábban Paul Mounet, a híres festő volt, aki elvileg 1922-ben halt meg, ám testét sohasem találták meg ( vajon miért.. ). Nicolas Cage pedig más személyazonossággal harcolt az amerikai polgárháborúban.
Szerintem Madonna is vámpír, de róla mér nem került elő bizonyíték ( eddig ).
Sokan élhetnek így, több száz vagy akár több ezer éve, vérivászattal tartva fent az öröklétet.
Gondoljatok csak az egyik leghíresebb halhatatlan emberre, Saint-Germain grófra, akiről Voltaire így írt: az az ember "aki mindent tud és soha nem hal meg".
Tehát vámpírok léteznek, és itt most nem a Twiligth-ra kell gondolni, hanem nagyon is köztünk élnek!
A kérdés már csak az, hogyan válhat az ember vámpírrá?
A bizonyítékok:
15/L
"hát mi jobb dolgokat csinálunk hidd el, mint h 20-30 topicba egyszerre írkáljunk meg olvasgassunk;)"
Persze, agykapacitás híján nagy dolognak tűnik ez a 20-30 topic, neked gondolom mint a Háború és Béke végigolvasása, nekem nagyjából mint a az újságolvasás a retyón.
Ahhoz képest, hogy éppen a pasiddal vagy, rögtön reagálsz a válaszomra (8 perc késéssel), na kinek is nincs élete? :-D
Vagy a srác elég gyorsan végezhetett...
"láttad a 40 éves szűz c. filmet?"
Nem.
"nah majd megérted te is 40éves korodra, h van a topicozásnál jobb dolog is.."
Bocsánat, a szexen már túl vagyok egy jó ideje - te akkor még alsótagozatos voltál.
Ilyen buta kis oltással ne gyere... :D
Annyira gyerek vagy még...
"jah és igen, fiú, 17éves 192 centi magas, baromi szexi és focizik megyeibe;)"
És képzeletbeli... :D (aki tudja honnan van ez a poén...)
"szal van nekem most jobb dolgom is mint egy ijjen nyominger pattanásos szemüveges kopaszodó kockával dumcsizni..."
És mégiscsak itt gépelsz, és "dumcsizol" velem.
Ebből a szemüveges még igaz is gratulálok, egyszer betaláltál.
"menjél wow.ozni vagy nézd meg 101-edjére is a csillagkaput:)"
Gyűlölöm a wow-ot (időelb.szás) a Csillagkapuból meg talán ha 10 részt láttam.
"este meg verd ki azt a pinduri kis p*csödet és nyugoggyá le szépen"
Miért kell addig este várnom?
Miből gondolod hogy kicsi?
Mit gondolsz, miért gépelek ilyen gyorsan???
" holnap meg regelj fel egy nyomingerek való társkeresőre..."
Adhatnál linkeket, nagyon úgy nézem, hogy te gyakori vendék vagy az említett oldalakon.
Kislány te elég buta vagy a korodhoz képest...
Na jó, hogy valami örömöd is legyen, és ne csak fikázzanak:
Igen, aztaaa, basszus, Keanu Reeves tényleg vámpír, meg a másik is.
Mostmár hiszek a vámpírokban.
Majd ha fagy. :D
NEm léteznek, fogd már fel.
Milyen drogot használtok, hogy ennyire ütős?
Az már szóba sem jöhet, hogy valaki azért fiatalos, mert már létezik olyan, hogy ráncfelvarrás, meg botox kezelés? :D
Na keresgéltem nektek.
Madonna gyermekként:
Keanu Reeves gyermekként:
Na erre mit léptek vámpírvadszok? :D
Vagy újabban a vámpírok gyerektestet is képesek ölteni? :D
Rose.
Először is:
http://www.youtube.com/watch?v=vZajIU1K3dQ
Másodszor, ha eltöltesz egy bizonyos időt tanulással, rájössz, hogy ha valaki kritika nélkül bevesz mindenféle hülyeséget, az irritálni fog.
Mert ugye nem véletlenül tanul az ember, és tanulása folyamán rájön valamire:
- Mindig ellenőrizni kell a forrást.
Ez az emberi butaság terjesztése ellen a leghatékonyabb fegyver.
Itt van a kis kérdezőnk is nulla forrása van, de lehülyézi izomból, aki nem ért vele egyet.
Na, az ilyennek korán el kell venni a kedvét. A tévhitekre kalapáccsal kell lecsapni, mert k.rva szívósak.
Hátha megragad valami.
yosi te még mindig ide írogatsz? hát neked tényleg nincs semmi életed.... szánalom vagy-.-
ne is írj mert jobb dolgom is van nálad...
na puszó
Na ja, 8 nap alatt kétszer is kommenteltem, folyamatosan ezen csüngök, abszolút kitölti az egész életem... :D
Most is potom 6 napba került, mire észrevettem, hogy írtál... :D
Le se bírok szállni rólad... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!