Bizonyíték a Vámpírok létezésére?!
Ez a két cikk bizonyítja, hogy Keanu Reeves és Nicolas Cage is halhatatlan, sőt, mindketten vámpírok ( Keanu nem véletlen szerepelt a Draculában ) akik nem öregszenek, vagyis csak egy ideig hagyják magukat öregedni, hogy aztán eljátszák a saját halálukat majd egy másik személyazonossággal, megfiatalodva térjenek vissza. Keanu pl korábban Paul Mounet, a híres festő volt, aki elvileg 1922-ben halt meg, ám testét sohasem találták meg ( vajon miért.. ). Nicolas Cage pedig más személyazonossággal harcolt az amerikai polgárháborúban.
Szerintem Madonna is vámpír, de róla mér nem került elő bizonyíték ( eddig ).
Sokan élhetnek így, több száz vagy akár több ezer éve, vérivászattal tartva fent az öröklétet.
Gondoljatok csak az egyik leghíresebb halhatatlan emberre, Saint-Germain grófra, akiről Voltaire így írt: az az ember "aki mindent tud és soha nem hal meg".
Tehát vámpírok léteznek, és itt most nem a Twiligth-ra kell gondolni, hanem nagyon is köztünk élnek!
A kérdés már csak az, hogyan válhat az ember vámpírrá?
A bizonyítékok:
15/L
Bocs, hogy beleszólok ebbe a nagy történelmi vitába, de szerintem 15 éves fejjel ne sértegesd az idősebbeket.
Ennyi erővel Attila a hun és Hitler is lehetnek vámpírok, mert sosem találták meg a testüket. :D
És a vérben tényleg kevés a tápérték, ha lennének vámpírok, akkor olyan kövérre kellene megszívniuk magukat, mint egy tampon. :D
Na menj szépen tanulni, nemsokára vége a félévnek, és ha rossz bizonyítványt viszel haza, nem kapsz új Harry Potter vagy Twilight dvd-t a szüleidtől. :D
Na, figyi kislány, először tanulj meg rendesen, hiba nélkül írni, és csak utána szólogass be más szellemi színvonalára.
Nem mellesleg az ostoba ember védekezése a személyeskedés. Bizonyítsd, amit írsz, linkelj. Aki teszi az állítást, annak a kötelessége a bizonyítás, ne nekem kelljen már a fantazmagóriáid után kutatni a google-ben.
Ja, és a Fókuszban láttad? De aranyos... te el is hiszed, amit ott látsz?
Mellesleg a Fókuszban nem hiszem, hogy láttad, mert nincs nyoma, hogy valaha foglalkoztak volna ilyennel:
Pontosan melyik Magyarok Krónikájára gondolsz? Mert van egy pár...
"És illene tudnod, hogy a középkori reneszánsz festők már élethű képeket festettek szemben a sötét középkori ábrázolással, így hát van róla hiteles képünk. de hát te vmi alulművelt szakmunkás önjelölt történész vagy közbe meg olyan hülye vagy mint a föld..."
Ha vannak olyan sejde hiteles képek, akkor hogyhogy nem tudsz mutatni egyet sem?
De tényleg, ez a legdurvább: Tepes ugyanúgy kinéző, nem vér szerinti leszármazottairól a Fókuszra hivatkozva beszélsz, holott nem csak, hogy vannak vér szerinti leszármazottai (te azt mondtad, hogy gyerekei sem voltak, pedig de) hanem még a brit trónon is ül az egyik.
Minden nap látom a fejét a pénzen, ott van rajta az összes papír fonton...
Ja meg ezek:
csákó, puszinyuszi, stb.
Figyi, tudom, hogy most ez megy a korosztályodban, de a felnőttek nem beszélnek így. Nem azt akarom mondani, hogy ne így köszönj el, csak annyi, hogy én felröhögök ilyenkor - és sokan mások is.
Nem szerencsés a saját korosztályod lingóját használni egy minden korosztály álatal látogatott fórumon, mert bizony rohadtul nevetséges. (egyszer a neten megtaláltam egy 16 éves korban elkövetett kommentemet, hát bekönnyeztem a röhögéstől, hogy milyen ostoba kifejezéseket használtam)
olvasd már el h mit írtam, az utolsó vérszerinti 20. századi leszármazottjának nincs gyereke, annak aki a nevet viselni nem a leányágiaknak!!! ő is úgy fogadta örökbe ezt a fickót, aztán neki se született gyere és ő, már a 21. századi utolsó örökösként aki ezt a nevet viseli, keres utódokat, annyi a feltétel, h nemesi származásúnak kell lenni, még románul sem kell tudni! azóta mi lett azt nem tudom, ez volt a fókuszban xxx éve, az h nincs nyoma, hát ha szted az összes műsor fent van az rtl moston akkor téll egy ostoba szakmókus proli vagy-.-
na csá
Az h hány kölke volt a 15. századi Vladnak konkrétan nem izgat mert azok nem voltak vámpírok csak ő maga aki azóta is él.. a Windsor-ház meg ( még ha Vlad egyik fiátol is származik, aki nem volt vámpír hanem csak halandó, leányági leszármazottak, azok nem vámpírok ). sajnálom h ilyen korlátolt agyú vagy.
na puszkó
Először is, ismerek "prolikat", azon belül szakmunkásokat, ne ostobázd le őket, mert több eszük van nálad.
15 éves vagy, még sz.art se tettél le az asztalra, valszeg majd örülni fogsz, ha keresel egy kicsivel kevesebbet, mint egy rendesen fizetett szakmunkás.
Ennyi ésszel neked az egyetemet, mint opciót, nem javaslom.
"olvasd már el h mit írtam"
Én elolvastam, hogy mit írtál, csak hogy k.rvára nem tudod bizonyítani. Láttad a fókuszban, hát persze, na ja, el is hiszem.
De nem csak ezt nem bírod bizonyítani, hanem nincs egy fotód sem az állítólagos örökbefogadott leszármazott leszármazottjáról, aki ugyanúgy néz ki, ugyanakkor egy büdös képet sem bírsz linkelni még Vladról sem, pedig nem nehéz meló.
"Az h hány kölke volt a 15. századi Vladnak konkrétan nem izgat mert azok nem voltak vámpírok csak ő maga aki azóta is él.."
Ja, levágott fejjel szaladgál Isztambul utcáin.
Még mindig nem árultad el, hogy melyik krónika tartalmazza a mérgezéses információt.
"a Windsor-ház meg ( még ha Vlad egyik fiátol is származik, aki nem volt vámpír hanem csak halandó, leányági leszármazottak, azok nem vámpírok ). sajnálom h ilyen korlátolt agyú vagy."
Ha én vagyok a korlátolt agyú, akkor hogyan lehet, hogy olyanon akadsz ki, amit nem is mondtam.
Ki mondta, hogy bármely (igazi, nem általd kitalált) leszármazott vámpír lenne?
Csak arra hívtam fel a figyelmed, hogy ilyeneket mondtál:
"Vlad Tepes 21. századi leszármazottja pont úgy néz ki mint az őse, pedig, elvileg nem is vérszerinti leszármazott, hanem örökbefogadta, mert nem volt gyermeke az "utolsó" vérszerinti leszármazottnak"
Azt állítottad, hogy az utolsó leszármazottjának nem volt gyereke, ami bődületes hülyeség, mert még mindig ott ülnek a trónon. Erre hívtam fel a figyelmet.
Monet foglalkozását sem tudtad, Madonna vampirizmusát sem nagyon bizonyítottad, úgyhogy igazából azt várod, hogy te mondod, amit mondani akarsz, itt meg mindenki higgye el, csak mert te becsületszó igazat mondasz.
Ugye, mert a fantáziáló gyerekek rettentő megbízható források.
Egyébként arról beszéltél, hogy "viseli a nevét" ez az állítólagos leszármazott... most komolyan azt várod, hogy elhiggyem, hogy egy vámpír, amely évszázadok óta itt él, még mindig a Tepes családnevet használja?
Na kislány, hát akkor neked nagyon szar lehet, hogy még egy munkanélküli - van munkám - nyugger - 25 éves vagyok - szakmunkás - angol szakra jártam - is tud írni olvasni, ellentétben veled, aki gyalázatosan tudsz magyarul.
Főleg kínos, hogy a huszadik senkik is többet tudnak a történelemről, mint te, remélem nem akarsz apu nyomdokaiba lépni, azokban a körökbek kell töri tudás is.
Na, apukádat külön sajnálom, hogy tök fölöslegesen ki kell vágnia majd annyi pénzt az egyetemre, amit ha ennyi ésszel ki is jársz, akkor is nagyon szar leszel a szakmádban, mivel értelmiségi munkakörhöz az intelligencia alaptétel, és valljuk be őszintén, eddig nem nagyon brillírozol e téren.
Képzeld, keresem a google-ben az információkat, amiket mondtál, de nincsenek meg. Mivel nem léteznek, mivel te találod ki ezeket a hülyeségeket.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy megpróbálod-e.
Gondolom meg sem próbáltad megkeresni, amit kiírtál, mert te is tudod, hogy sehol sincsenek ezek az adatok.
Szar ügy, sok sikerült a további photoshopos képekkel való házaláshoz, remélem találsz majd valami hülyét is, akit sikerül meggyőzni.
U.I.: Magyaroszágon csak az számít pedofilnak, aki 14 év alattiakra utazik. 14 éves kor felett legális bármit csinálni a kis hölggyel, már amennyiben az illető lányka beleegyezik.
"sztem meg egy 44 éves közmókus rokkantnyúgger vagy :)"
Szerintem te meg írástudatlan. A különbség kettőnk között az, hogy te csak azért sértegetsz, mert nem hiszem el a butaságaidat, én meg látom, hogy nem tudsz írni.
"hát keresd tovább nekem van ettől jobb dolgom is:)"
Még több mesét találsz ki?
"elég uncsi egy életed lehet ha itt éled ki állítólag 25 évesen a szabadidődet mert te minden nap itt vagy a nap 24 órájában itt ülsz és kommentben osztod az észt-."
Nem, általában kb. 50 órát dolgozom egy héten. Csak baromi gyorsan gépelek és olvasok, ezért egyszerre több topicban is jelen tudok lenni. 10-20 topicra nagyjából fél óra alatt tudok kommentelni végigolvasással.
Nem mindenkinek van olyan jellegű gondja a kommunikációval, mint neked.
"gondolom nincs se haverod se életed se bnőd se senkid... csak egy csúnyaság kis kocka vagy aki itt veri a farkát 16 éves lányokra..."
Most kis kocka vagyok, vagy 44 éves rokkantnyugdíjas? Döntsd már el... XDXDXD
Barátnőm tényleg nincs, barátaim és életem van.
A tegnap estétől legalábbi még kicsit másnapos vagyok.
"és ráér keresgélni az én állításaimat "folyamatosan a googléban" hát nagyon jó:D"
Úristen, te tényleg nagyon buta vagy, igaz? :D
Nem egyfolytában, folyamatosan a te állításaidat ellenőrizgetem, hanem akárhányszor feldobtál egy hülyeséget - megmérgezett Vlad, modern kori Vlad hasonmás, Vladnak elhalt a vérvonala, stb. - azt mindig legoogléztam.
Nem dobott ki semmit, vagy pont az ellenkezőjét.
Az a legnagyobb probléma a hazug emberrel, hogy utolérik, mint a sánta kutyát.
"csak keersd tovább.. mondjuk a helyedben ink. egy bnőt keresnék.."
Én meg a helyedben nyelvtan korepre járnék.
" mongyuk ki állna szóba egy ijjen nyomival... "
Olyan nők, akik már nem hisznek mesékben, és le bírják írni, hogy "mondjuk", vagy "ilyen".
Komolyan azt várod, hogy akárki is elhiggye, hogy ilyen fenenagy szakértő vagy a Karóbahúzó Vlad életéből, ha egyszerűen írni sem tudsz? :D
"na pápusz.. vár a pasim;)"
Őszinte részvétem szerencsétlen férfiúnak. (fiúnak?)
Nagyon nehéz lehet ezt a fajta butaságot kordában tartania, illetve csak csupán elviselnie, nap mint nap.
Kivéve persze, ha egy szinten vagytok, ez esetben nem szóltam, biztos kiegészítitek egymást.
Hogy miről beszélgethettek, abba belegondolni sem merek.
hát mi jobb dolgokat csinálunk hidd el, mint h 20-30 topicba egyszerre írkáljunk meg olvasgassunk;) de te még ezt nem vághatod.. láttad a 40 éves szűz c. filmet? nah majd megérted te is 40éves korodra, h van a topicozásnál jobb dolog is.. te kocka;)
szánalom vagy-.-"
jah és igen, fiú, 17éves 192 centi magas, baromi szexi és focizik megyeibe;) szal van nekem most jobb dolgom is mint egy ijjen nyominger pattanásos szemüveges kopaszodó kockával dumcsizni... ink. menjél wow.ozni vagy nézd meg 101-edjére is a csillagkaput:) na jó szórakozást..
este meg verd ki azt a pinduri kis p*csödet és nyugoggyá le szépen... holnap meg regelj fel egy nyomingerek való társkeresőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!