Mitől van ez? Nagyon félek :S
Én 14 éves vagyok és állandóan olyan érzésem van mintha valaki velem lenne. Mamám aztmondta nekem, hogy 30éve itt laknak és sose látott semmit, szóval beképzelem. Anyukám szobájába(szomszédszoba) halt meg a tesitanárom nagyapja még anno. Kiskoromba mindig ott aludtam, mert egyedül nem mertem kb.10 éves koromig és állandóan a szoba sarkát figyeltem lefekvés előtt erre emlékszek. A végén kiderült,hogy ott halt meg abban a sarokban egy kanapén a pasas. Ekkor átjöttem a saját szobámba. De olyan érzésem van esténként hogy valaki a ajtómnál áll. Néha "foltokat-alakzatot" is látok. Nemcsak bebeszélem magamnak....horror filmet nem nagyon nézek. Mivel sokat egyedül vagyok itthon, félek. Ha kimegyek a folyosóra olyan mintha valaki lenne a házba. Amikor mosogatok reflexszerűen hátra kell néznem mert mintha mögöttem állna valaki. Volt hogy egyedül voltam itthon és zajokat hallotam...:S
Tegnap elment az áram egyedül voltam itthon és tökre kibuktam mert így sebezhetőnek éreztem magam.És folyton a szoba sarkát világítottam, megérzésből. :S
Milehet ez?
A mamádnak igaza van-- beképzeled magadnak-- túl sok marhaságot olvasol össze a Neten. Jó lesz ha leszoksz róla ha nem akarsz a diliházba kerülni.
Semmi sincs se szellemek se holt lelkek se jó se rosszak csak te vagy és a lakásotok a bútorok amelyek recsegni is szoktak. Az áram elment? Na és nálunk elég gyakran föleg ha nem szél van az érintkezések megszakadnak pillanatra-- majd visszajön-- ha nem akkor telefonálni kell az áramellátóhoz-- javítsák meg.
Azt irod foltokat alakzatokat látsz néha--- tudod mikor látod azokat? ha túl sokat mereszted a szemedet és majrézol értelmetlenül a semmitől --akkor az agyad kivetíti amit te akarsz és vársz és a semmi árnyékokból megalkotja amit te képzeltél oda--
szóval jobb ha abba hagyod fiam még mielőtt a pszichiátriára nem utalnak be, mert addig csinálod ezt a hülyeségedet hogy akkor látni fogsz" amikor máshol vagy és nem egyedül--- bezsuppolnak ám az első ilyen beszólásodra!
Bevált trükk.
Igyál citromlét, az olyan savanyú, hogy 10 percig nem tudsz a félelemmel törődni. Persze nem bolti simát, hanem citromból készültet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!