Mi lehet ez? Eléggé félek:S
Mondd neki, hogy menj innen, semmi keresnivalód nincs itt, és figyeld meg, el fog tűnni :D próbáld ki, jó flash;) de komolyan mondom, én is ezt szoktam
Amúgy kajak befosnék egy ilyen flashtől... :D most miattad nem megyek ki rágyújtani lefekvés előtt ... látod, rámteszed itt a parát... :DDD
Biztosan benne van az is, hogy már tényleg ráállt az agyad és képzelsz dolgokat, de a kézzelfogható dolgok (villany, hús, amit anyud és apud éreztek) szerintem biztosan egy szellemnek köszönhetőek. Köztudott, hogy a kisgyerekek és a kutyák látják a szellemeket, úgyhogy ez magyarázat arra, hogy a kutyád nyugtalan. Ahogy leírtad a történetet én úgy látom, hogy egy jó szellemmel van dolgotok, méghozzá lehet, hogy egy családtaggal. Azt kérdezném, hogy ez egy új ház, vagy vettétek valakitől, vagy esetleg több generáció élt már benne a családodból?
Megmondom miért. A mi házunk kb 50 éves, a nagyszüleim építették, és a nagypapám itt halt meg 10 éve. Ahogy én érzem ő még mindig itt van köztünk, lehet, hogy nálatok is hasonló a helyzet. Kérdezd meg a szüleidet, vagy lehet, hogy te is tudod a választ, hogy halt-e meg ott valaki a családból, vagy az előző lakók közül.
Ha a családból, akkor könnyű dolgod lesz kideríteni, hogy ki a szellem. Mondjuk nálunk kézenfekvő volt, hogy papa az, de én akkor kaptam rá tényleges bizonyítékot, amikor elővettem a régi képeket. Nagyon hátborzongató volt, de amikor a papa képeit nézegettem lehalkult a rádió és éreztem, hogy ott van velem. Nagyon sokszor érzem ezt, és ez tuladjonképpen nem rossz, csak hátborzongató. De nem tőle félek, hisz nem akar ártani, csak vigyázni ránk. Gondolj bele, hogy ha eddig nem csinált semmi rosszat, akkor ezután sem fog, (tudom, hogy félelmetes belegondolni, és hogy kellemetlen a jelenléte, főleg este) de valószínűleg csak jelezni szeretné, hogy még mindig ott van veletek.
Remélem egy kicsit megnyugtattalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!