Az lenne a problémám, hogy eléggé szőrös a lában, combom és a s*ggem, ezért szégyellős vagyok és félek, hogy ha egy lány meglát meztelenül, nem fogok neki tetszeni, hogyan győzhetném le ezt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 16:14
1/12 anonim válasza:
Pasi vagy. Férfiállat. Roooaaar
2/12 anonim válasza:
Sehogy. A férfi azért férfi mert szőrös, ha a hónaljad, arcod borotválod abban nincs semmi, jah meg ha "lent" is, az is normális szerintem, de az, ha máshol szőrös vagy baromság, hogy előnytelen lenne szerintem. Az a homokos szokás ha a férfi mindenhol borotválja magát (láb, kéz stb...).
3/12 pqpqpq válasza:
tolts egy hetet a majmok kozott. talan ok befogadnak es egy kicsit megno az onbizalmad
4/12 anonim válasza:
A lányok férfit keresnek és nem barátnőt :/
5/12 anonim válasza:
Hát itt a szőr nem számít..Itt az számít, hogy a kérdés alapján max 15 éves vagy (agyilag legalábbis). Egy érett lánynak/nőnek se kellesz még így :)
6/12 anonim válasza:
Nyugi csaj vagyok és azt mondom ez a természetes nem pedig a csupasz, valóban mi az igazi férfias pasikra indulunk be nem pedig lányokra.:D Szóval ezen ne is aggódj és ezt ne szégyeld, te így vagy természetes. Én azt mondom egy férfi legyen is férfias mert az izgató a csajok számára.:) Én már csak tudom..:D 26/l
7/12 anonim válasza:
nyugi az én barátomnál biztos nem szőrösebb, és nekem tetszik és szexi ő! ne a médiában agyon fotosopolt szőrtelenített, szolizott ficsúrokra akarj hasonlítani. Van, akinek az tetszik. de te nem olyan vagy, és így sincs veled semmi baj. van akinek meg férfi kell.
8/12 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz, szerintem nagyon szexis a szőr egy férfin:D
9/12 anonim válasza:
Ez most kb olyan volt, mintha egy nő írt volna be, hogy szégyelli mondjuk a mellét, és fél, hogy emiatt nem fog tetszeni senkinek.
10/12 anonim válasza:
Ha nagyon nagyon szőrös vagy, akkor szerintem menj át a szőrödön hajnyíróval. nem kell leborotválni, de mondjuk levághatod 1 centisre. így nem lesz annyira zavaró. ez főleg a fenekednél érvényes, mert gondolom a fanszőrzetedet borotválod. a hátadat lehet gyantázni, és a hónaljadat is. a kar, láb, vádlira nem tudok mit mondani, az olyan amilyen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!