Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Eléggé félek:S

Mi lehet ez? Eléggé félek:S

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában történik nálunk pár furcsaság. Ott kezdődött, hogy a konyhában többször is lekapcsolódott rám a villany. A kutyám mostanában megőrül, ugat valamit, amit mi nem látunk, a konyha felőli folyosón. Megpróbáltam odavinni, nyüszítve rohant elfelé, sokszor fél oda kijönni. Tudni kell, hogy anya és apa nem hisznek az ilyen dolgokban egyáltalán, mégis ők mondták, hogy velük mik történtek a napokban: apára is lekapcsolódott a villany, a hús leesett az asztalról (nem, nem úgy volt odarakva), anya egyszer úgy érezte, hogy megfogják a derekát, apa pedig valamelyik este arra kelt fel, hogy valaki bökdösi. Azt hitte anya az, kérdezte tőle hogy mit akar, aztán látta, hogy anya alszik. A legrosszabb tegnap történt velem. A mosdónk a konyha mellett van. Mentem ki este, és ahogy nyúltam a villanykapcsolóért, láttam magam mellett egy sötét alakot. Olyan volt mint egy árnyék, csak feketeség, de tisztán kivehető volt, közvetlenül magam mellett. Előtte pár másodperccel egyébként "éreztem is" a jelenlétét. Visszarohantam a szobámba a barátomhoz, kimentünk együtt újra, hogy megnézzem, nem csak valahogy úgy esik-e oda a fény. Hát nem. A hó miatt világosság süt be az ablakon, nem vetül semmiféle árnyék oda. Szerettem volna logikus magyarázatot találni ezekre a dolgokra, de nem tudok, hiszek a saját szememnek. Bár nem akarok:S Szerintetek mi lehet ez? Hogy lehetne eltüntetni a házból? Csak normális válaszokat, kérlek!

2012. febr. 17. 00:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nah figyeljetek.

Én ezekben nem hiszek.

Megmondom nektek a tutit!! :D

1. Ha hiszel a szellemekben akkor BÁRMIT annak titulálhatsz. Pl: elcsúsztál a folyosón. Valami rossz történt veled.

Ha érdeklődtök e téma iránt, orvoslásban jártas tudja hogy, emberek képesek maguknak betegségeket beképzelni. Ez nagyon is valós.! Én kiskoromban úgy rátudtam stresszelni valamire hogy belázasodtam. És ez tényleg ígyvan. Az emberek szeme nem alkalmas 360-fokos látásra. Amit 180-foknál (szemed sarkából) látsz azt szokták az emberek leggyakrabban beképzelni. Mert azt nem látják bisztosan,hanem csak kicsit. Ha az utcán vagy sötétbe és a szemed sarkából látsz egy zacskót a földön ami mozog abból is láthatsz paranormális jelenséget.

2.Ha nem hiszel bennük akkor ez van: Elcsúsztál a folyosó. Ezt annak titulálod hogy nem csúszásgátlós zoknid van STB

Remélem segítettem nem minden az aminek látszik. Ha valamilyen jel van arra hogy paranormális jelenség van akkor azt mindig figyelni fogod. MAGYARÁN ha bármi paranormálisat látsz ami TÉNYLEG valós akkor utána már keresni fogod ezeket.

2012. febr. 18. 20:48
 22/23 A kérdező kommentje:
Remélem nem démon azért:S Tényleg nem éreztem semmi negatív dolgot, csak magát a "jelenlétet". Az a fura, hogy nem csak én érzem, hanem a családom többi tagjai is. Apa meg nem találta volna ki a bökdösést, mert ő ezekben a dolgokban egyáltalán nem hisz. Az elementálokról tudnál valami bővebbet mondani 19.00? Én nem tudok róluk semmit. 09.43 köszi:) Még nem akarok szakembert hívni, hátha csak egy időszakos "átjárás" történik. Köszi az eddigi válaszokat, kicsit nyugodtabb vagyok:)
2012. febr. 18. 21:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Én hiszek neked,ugyanis ha a kutyátok ugat valamire,akkor szellem volt a háznál.Meglehet állapítani ha kedves vagy gonosz.Szerintem küldjétek el.
2012. ápr. 29. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!