Mi lehet ez? Eléggé félek:S
Nah figyeljetek.
Én ezekben nem hiszek.
Megmondom nektek a tutit!! :D
1. Ha hiszel a szellemekben akkor BÁRMIT annak titulálhatsz. Pl: elcsúsztál a folyosón. Valami rossz történt veled.
Ha érdeklődtök e téma iránt, orvoslásban jártas tudja hogy, emberek képesek maguknak betegségeket beképzelni. Ez nagyon is valós.! Én kiskoromban úgy rátudtam stresszelni valamire hogy belázasodtam. És ez tényleg ígyvan. Az emberek szeme nem alkalmas 360-fokos látásra. Amit 180-foknál (szemed sarkából) látsz azt szokták az emberek leggyakrabban beképzelni. Mert azt nem látják bisztosan,hanem csak kicsit. Ha az utcán vagy sötétbe és a szemed sarkából látsz egy zacskót a földön ami mozog abból is láthatsz paranormális jelenséget.
2.Ha nem hiszel bennük akkor ez van: Elcsúsztál a folyosó. Ezt annak titulálod hogy nem csúszásgátlós zoknid van STB
Remélem segítettem nem minden az aminek látszik. Ha valamilyen jel van arra hogy paranormális jelenség van akkor azt mindig figyelni fogod. MAGYARÁN ha bármi paranormálisat látsz ami TÉNYLEG valós akkor utána már keresni fogod ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!