Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Eléggé félek:S

Mi lehet ez? Eléggé félek:S

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában történik nálunk pár furcsaság. Ott kezdődött, hogy a konyhában többször is lekapcsolódott rám a villany. A kutyám mostanában megőrül, ugat valamit, amit mi nem látunk, a konyha felőli folyosón. Megpróbáltam odavinni, nyüszítve rohant elfelé, sokszor fél oda kijönni. Tudni kell, hogy anya és apa nem hisznek az ilyen dolgokban egyáltalán, mégis ők mondták, hogy velük mik történtek a napokban: apára is lekapcsolódott a villany, a hús leesett az asztalról (nem, nem úgy volt odarakva), anya egyszer úgy érezte, hogy megfogják a derekát, apa pedig valamelyik este arra kelt fel, hogy valaki bökdösi. Azt hitte anya az, kérdezte tőle hogy mit akar, aztán látta, hogy anya alszik. A legrosszabb tegnap történt velem. A mosdónk a konyha mellett van. Mentem ki este, és ahogy nyúltam a villanykapcsolóért, láttam magam mellett egy sötét alakot. Olyan volt mint egy árnyék, csak feketeség, de tisztán kivehető volt, közvetlenül magam mellett. Előtte pár másodperccel egyébként "éreztem is" a jelenlétét. Visszarohantam a szobámba a barátomhoz, kimentünk együtt újra, hogy megnézzem, nem csak valahogy úgy esik-e oda a fény. Hát nem. A hó miatt világosság süt be az ablakon, nem vetül semmiféle árnyék oda. Szerettem volna logikus magyarázatot találni ezekre a dolgokra, de nem tudok, hiszek a saját szememnek. Bár nem akarok:S Szerintetek mi lehet ez? Hogy lehetne eltüntetni a házból? Csak normális válaszokat, kérlek!

2012. febr. 17. 00:59
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
9%
a bökdösés villany lekapcsolodás hus leesés képzelödés??? negyöjetek it a képzelődés hülyeségel ha képzelödés lenne az akkor én már egy kézpelet világba laknék amibe ha odakézpelek egymillio forintot akkor odaterem...
2012. febr. 17. 14:23
 12/23 anonim ***** válasza:

Voltak már szellemek többször is nálunk. El is lehet küldeni őket...

Amit te leírtál az nem "szellemjárás". A szellemek nem löknek le húst, sőt nem is bökdösnek. Az árny oké, az áramingadozás határeset... De valószínűleg ezeket már csak hozzáképzeled. Szóval nyugi van, nincs ott semmi. Nézessétek meg a lámpákat, valószínűleg valamelyik zárlatos a rendszerben, a kutyádnak meg engedd megkeresni a döglött egeret, valami olyasmit érez.

2012. febr. 17. 14:35
 13/23 A kérdező kommentje:

Na akkor sorban:) 03.33-bocsi hogy rádhoztam a parát:D

Panelházban lakunk, a nyolcadikon, nehezen lehetne itt egér, akár döglött, akár nem:) Megpróbálom elküldeni, remélem sikerül, de nagyon félek az ilyen dolgoktól. A családunkból két ember halt meg, de már nagyon régen, nagypapám 12 éve, nagynéném még régebben. Én sem érzek negatív energiát, csak azt, hogy nem vagyok egyedül, a jelenlétét.:S

2012. febr. 17. 15:14
 14/23 anonim ***** válasza:
"Szerintem a fegyverkísérletező ufók által megzavart őslakosok féltékenységből lavinát zúdítottak a yetire."
2012. febr. 17. 15:53
 15/23 anonim válasza:
akkor nagyanyád vagy nagyapád
2012. febr. 17. 15:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen okod a félelemre :) Amúgy érdekes, én nagyon sokat foglalkoztam/foglalkozok az okkultizmussal és társaival,szóval nekem fogékonyabbnak kéne lennem az ilyen dolgokra, de semmi ilyen dologgal nem találkozok :).
2012. febr. 17. 17:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szellem valóban. Simán előfordulhat ilyesmi. Ha szakembert kihívtok, el tudja őt küldeni szép szóval. Angyali segítséget kérj, ők segítenek. Ha nem megy, szakembert keress.

www.szellemvilag.hu

2012. febr. 17. 18:20
 18/23 anonim válasza:
ha nem érzel negatív energiát, akkor nincs is! tudom, hogy félelmetes, de nyugi, senki nem fog bántani:)
2012. febr. 17. 18:21
 19/23 anonim ***** válasza:

"ha nem érzel negatív energiát, akkor nincs is! tudom, hogy félelmetes, de nyugi, senki nem fog bántani"

Már bocsi de szerintem a kérdező nem médium. Lehet negatív is ,csak nem tudja megkülönböztetni. Szellem nem lehet , mert az nem bögdös! Inkább démon lehet,vagy egy teremtett elementál.

Mihály arkangyalos imát mormolgass!

És akik azt írják,hogy képzelődsz, ne törödj velük! Mert velük nem történt még ilyen, majd ha történik,ők se így fognak hozzá állni.

Én szerintem nézhettél régebben filmet és sokat elmélkedtél azon, h mi lenne ha nálatok lenne szellem és ez meg az történne. Sokat agyalsz ezen nem képzelődés jön létre, hanem elementál. Mivel az ember tud teremteni, valószinü ,hogy te is teremtettél egy elementált. Mivel nem tudtad h mit csinálsz, és nem kezelted a helyzetet, így elkezdett táplálkozni a félelmedből,és ezáltal erősödött. Így tudhat villanyt kapcsolni ....stb

De ez csak 1 példa, lehet démon az! Vagy tényleg egy nagyon erős szellem. De tuti h nem pozitiv!!!!Mert az nem okoznak félelmet!

2012. febr. 17. 19:00
 20/23 anonim ***** válasza:

Szia! Most elmeselek valamit! Amikor kozepsulis voltam ideztunk szellemeket 2 baratnommel! Folyton 2 szellemet hivtunk akikben " megbiztunk"! Ok jo szellemek , az egyikuk Fagze nevre a masik Celziv nevre halgatott! Celziv egyik ejszaka " szorakozott" velunk. Ugy ideztunk hogy betu es szam papirokbol kort alkottunk a padlon, kozepre egy gyergya es fejjel lefele forditott uvegpohar amin mindenkinek egy ujja landolt! ( nem mi mozgattuk, mert mindenki kerdezett olyat amit csak o tudhatott ! ) na szoval egyszer csak felgyorsult a pohar es csak szalonozott a korben de tok gyorsan es megalt pont ugy hogy az egyikunk keze pont a gyergya folott volt es sutott! Ezt egy parszor megcsinalta es megkerdeztuk hogy miert csinalja es hogy mi volt a foglalkozasa! Azt mondta hogy csak meg akart viccelni minket es hogy taxisofor volt! Megkertuk hogy tobbet ne csinalja , nem is csinalta, de a szalonozas meg a gyorsasag meg volt honnnan vette!

Szoval ezt a bokdoses miatt irtam le! Nem akart o rosszat nem is rossz szellem volt! Lehet hogy a te szellemed is csak fel akarja magara hivni a figyelmet! Hivj szakembert mert o megtudja mondani hogy mit akar toletek, es el tudja kuldeni! Bocsi hogy kisregenyt irtam! :)

2012. febr. 18. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!