Léteznek szellemek?
Egyik nap kinnt voltam a temetőben, a mamám sírjánál. És akkor felhívott egy ismeretlen számról valaki, én felvettem, de nem szólt bele senki. A közelben ugatott pár kutya. A telefonban is ugyan azok a kutyák ugattak..
Másik nap, anyuval fényképeztük a telefonommal a falt a konyhában, unatkoztunk. Amikor megnéztük a telefonon a képet, mintha egy árny lett volna rajta. Másnap a telefonomat nem tudtam bekapcsolni. Mikor végre sikerült, a képet meg akartam nézni, de eltűnt.
A harmadik napon, elmentem vécére. Nyikorgást hallottam az ágyamon, kicsit megijedtem, ezért kifutottam, de nem volt ott senki. Aztán amikor bementem a szobámba, akkor leesett egy tányér a konyhában.
Kirohantam megnézni, de a tányér nem tört el csak a földön feküdt.
Lehet, ezt nem hiszitek el, mert ha nem én irtam volna ezt, én sem hittem volna el, de ez sajnálatosan meg történt://
a sok szerencsétlen marha..háth igen nem unyátok a böszme válaszokat?-.-"
istenem..
aszed te külömb vagy?
háth nem.
akinek nem inge ne vegye magára.
attolmég h veled nemtörtént ijen atolmég másal igen..
sok marha. aki kivéteekre persze nem vonatkozik.vannak rendes emberek akik tudnak normális választ irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!