Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Dash kérdése:

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés

Egyik nap kinnt voltam a temetőben, a mamám sírjánál. És akkor felhívott egy ismeretlen számról valaki, én felvettem, de nem szólt bele senki. A közelben ugatott pár kutya. A telefonban is ugyan azok a kutyák ugattak..

Másik nap, anyuval fényképeztük a telefonommal a falt a konyhában, unatkoztunk. Amikor megnéztük a telefonon a képet, mintha egy árny lett volna rajta. Másnap a telefonomat nem tudtam bekapcsolni. Mikor végre sikerült, a képet meg akartam nézni, de eltűnt.

A harmadik napon, elmentem vécére. Nyikorgást hallottam az ágyamon, kicsit megijedtem, ezért kifutottam, de nem volt ott senki. Aztán amikor bementem a szobámba, akkor leesett egy tányér a konyhában.

Kirohantam megnézni, de a tányér nem tört el csak a földön feküdt.

Lehet, ezt nem hiszitek el, mert ha nem én irtam volna ezt, én sem hittem volna el, de ez sajnálatosan meg történt://

2012. márc. 11. 11:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2012. márc. 11. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ezekkel a dolgokkal annyira, mert nálam is ez volt. Láttam és hallottam valami szokatlant és egyből szellemekre, meg földönkívüliekre gondoltam. Mindennek van normális magyarázata. Tereld el ezekről a figyelmedet és nem fogsz parázni egy ágy nyikorgástól, mert az hőtágulás miatt is lehet, a tányér meg azért eshetett le, ha a falról lógott, akkor a madzag régi volt, vagy túl vékony és elszakadt. Nálunk is volt ilyen, 2 tál leesett a falról és egyik sem tört el.
2012. márc. 11. 16:05
 13/18 A kérdező kommentje:
Baszátok meg! nem fogja fel 1-2 hogy 2en kérdezünk? Ilyen kis felfogásu embereket a bika nem baszott esküszöm!
2012. márc. 11. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem léteznek szellemek.
2012. márc. 12. 13:58
 15/18 strawberry_girl válasza:

a sok szerencsétlen marha..háth igen nem unyátok a böszme válaszokat?-.-"

istenem..

aszed te külömb vagy?

háth nem.

akinek nem inge ne vegye magára.

attolmég h veled nemtörtént ijen atolmég másal igen..

sok marha. aki kivéteekre persze nem vonatkozik.vannak rendes emberek akik tudnak normális választ irni.

2012. márc. 15. 11:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Harmadik napon elmentél a pottyantósra és nyikorgást hallottál az ágyadon? Te az ágyadba szokták szarni, vagy nyitott ajtónál végzed a dolgod? Ha zárva volt, akkor meg nem is biztos, hogy az ágy volt... talán a mumus a szekrényből! XP
2012. márc. 22. 19:22
 17/18 anonim válasza:
Imádkozunk érted hogy ezt nem találtad ki! Mert ha mégis...
2012. ápr. 1. 11:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Ki az, aki unalomból a falat szokta fotózgatni?
2012. ápr. 1. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!