Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szentkirályszabadja, halottvár...

Szentkirályszabadja, halottváros, szellemek?

Figyelt kérdés
Ki járt ott? Hallott valaki róla? Állítólag lehet látni ott szellemeket, vagy hangokat hallani. Pár dolgot én is láttam, hallottam ott. Valaki más is esetleg??
2012. márc. 7. 20:03
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
No, megnéztem magamnak. A 8-as felől mentem, senki nem őrizte, csak üres őrbódé volt, bár én este mentem. Szellemszobát nem találtam, vért sem. Ellenben vanak érdekes szovjet mesefigurák, amiket pici koromóta nem láttam. Zaj semmi, csak a kutyaugatás, meg visszahangok, esetleg nyikorgás/recsegés, de az ilyen helyeken normális. Az már kevésbé, hogy ilyen jól még életemben nem aludtam. A legmisztikusabb a holdfény volt, de józan parasztésszel ezt is be lehet látni.
2016. dec. 11. 22:17
 22/22 anonim válasza:
Én Szentkirályszabadján lakok (nem vagyok szellem :D) és az se nem egy tanya se nem nagyváros, kicsi falu érdekes látványosságokkal, szép helyekkel. Közel van a Balaton és Veszprém is. A "szellemváros" a régi orosz laktanya, ami akkor szépen felszerelt városként nézett ki. Szellemek tudtommal nincsenek ott, max kutyák (amikből párat azért vittek oda, hogy ne menjenek oda emberek) a "vér" valószínűleg valami vas tartalmú festék lehet, a gumik azért dőlhettek le, mert már "elkorhadtak" így egy kis rágcsáló, vagy a szél is fel tudta dönteni. Összességében ezt csak azért írtam le, mert sokan nincsenek tisztában azzal, hogy Szentkirályszabadján élő, lélegző emberek vannak, és még csak nem is nyomornegyed vagy ilyesmi. Ha elolvastad, nagyon köszi. :)
2018. febr. 22. 07:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!