Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szentkirályszabadja, halottvár...

Szentkirályszabadja, halottváros, szellemek?

Figyelt kérdés
Ki járt ott? Hallott valaki róla? Állítólag lehet látni ott szellemeket, vagy hangokat hallani. Pár dolgot én is láttam, hallottam ott. Valaki más is esetleg??
2012. márc. 7. 20:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Én egyszer voltam ott sátorozni egy nagyobb társasággal. A hely valóban egy kihalt város rész pontosabban egy katonai laktanya. Vannak ott normál családi házak egy iskola egy óvoda akkor színház néhány panelház ami egybe van még ugyan és be is lehet menni csak fokozott figyelemmel mert nincsenek meg a korlátok és csövek lógnak erre arra.

Sokan mondják hogy szellem város, de nincsenek ott szellemek, néhány vadállat is van arra felé, illetve mellette egy repülőtér amit használnak is meg egy kamion stop. Szellemeket én ott nem láttam igazából nem is hallottam hogy vannak ott, szellemvárosnak hívják azért mert kihalt hely és benőtte a természet. Egyébként érdemes ott körülnézni mert jó kis hely. De a Szentkirályszabadjai városban ami még lakott hely ott az önkormányzatnál kell érdeklődni arról hogy lehet e oda menni vagy nem. Mert állítólag már lezárták a helyet néhány ügy miatt. Meg szoktak ott lenni airsoft játékok én is vettem már ott részt benne és akkor pláne nem javasolt ott járkálni mert veszélyes. Maximum védőszemüvegben. De erről jobb érdeklődni az önkormányzatnál, ha kiszeretne oda nézni valaki.

2012. márc. 7. 20:37
 2/22 A kérdező kommentje:
6-7 éve folyamatosan járunk a helyre. Ismerem mint a tenyeremet. A kérdés az, hogy mások hallottak-e erről, vagy láttak e valami olyan jelenséget, ezt azt amazt. Amúgy hivatalosan nem látogatható, bár nem őrzik a helyet. Az épületek egy része veszélyes, mert a helyi színesfém szakértők leloptak mindent. Mi az óvodánál hallottunk gyereksírást, meg az egyik panelba mintha futott volna felfelé valaki előttünk... Na meg néha érdekes zöld alakok az ablakokba meg érdekes fények. A szellemekbe nem hiszek, meg az ufókba sem, de hogy volt ott valami, amit ép ésszel nem lehet megmagyarázni, az tuti.
2012. márc. 7. 20:49
 3/22 anonim ***** válasza:
Ez merre van ez a város? én is megnézném.Miért halt ki?Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam:)
2012. márc. 7. 20:51
 4/22 anonim ***** válasza:
66%

A gyereksírás lehetett egy macska is (főleg a párzási időszakban). Nagyon hasonlóan nyivákolnak.

A panelban futhatott előttetek valamilyen állat is.

A különféle fények stb. szintén érzékcsalódás. Egy sötét,kihalt épületben,főleg.ha már ablakai sincsenek, a kinti fények különleges dolgokat láttatnak.

2012. márc. 7. 20:57
 5/22 A kérdező kommentje:

Szentkirályszabadja mellett (Veszprém megye) a 8-as útról kell lekanyarodni oda. Egy elhagyott orosz laktanya. Van ott iskola, óvoda, színház, kajálda, kórház, panelházak, családi házak... Elég félelmetes a hely, de érdemes körbejárni. Aki nem ismerné a helyet, annak egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=hRzU97jByV4

2012. márc. 7. 21:01
 6/22 anonim ***** válasza:
2012. márc. 7. 21:15
 7/22 anonim ***** válasza:
Nincs messze Veszprémtől, a 8 as főúton lehet rá bekanyarodni. Vagy ha úgy van akkor elvileg Szentkirály szabadja városból ami még lakott hely onnan is meg lehet közelíteni de azt nem tudom hogy hogyan mert még úgy nem csináltam. Valóban érdemes körbejárni azt a helyet minden épületfajta található ott. Én 3 szor voltam már ott. Nyáron a legdurvább a növényzet miatt, akkor érdemes vigyázni is hogy hova lép az ember nehogy egy aknába essen bele. Egyébként Hajmáskéren is van egy hasonló laktanya ami nincs messze Szentkirályszabadjáról. Ott még nem jártam de idén lehet kinézek majd oda is ha úgy lesz rá időm.
2012. márc. 7. 22:58
 8/22 A kérdező kommentje:

Szentkirályszabadja felől a kanyarba a lámpák után kell menni egy murvás úton. Egyébként inkább onnan érdemes odamenni, mert a 8-asról ha mész, akkor a magyar részen az őrök észrevesznek.

A hajmáskéri ha jól tudom nem látogatható sehogy sem. De lehet tévedek.

2012. márc. 7. 23:08
 9/22 anonim ***** válasza:
Hajmáskér sincs messze Veszprémtől meg Szentkirályszabadjától, és van egy elhagyott kastély állítólag. És van egy szellemfalu, szintén Veszprém megyében, tovább kell menni a 8-ason, jobbról lesz az úttól nem messze, egy kis tanyaközpont inkább nem is falu, térképek se jelzik.
2012. márc. 8. 01:50
 10/22 A kérdező kommentje:
Amit te mondasz, az a szentkirályi elhagyott orosz laktanya. :-) Az van a 8as mellett pár km-re. :-)
2012. márc. 8. 20:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!