Szentkirályszabadja, halottváros, szellemek?
Én egyszer voltam ott sátorozni egy nagyobb társasággal. A hely valóban egy kihalt város rész pontosabban egy katonai laktanya. Vannak ott normál családi házak egy iskola egy óvoda akkor színház néhány panelház ami egybe van még ugyan és be is lehet menni csak fokozott figyelemmel mert nincsenek meg a korlátok és csövek lógnak erre arra.
Sokan mondják hogy szellem város, de nincsenek ott szellemek, néhány vadállat is van arra felé, illetve mellette egy repülőtér amit használnak is meg egy kamion stop. Szellemeket én ott nem láttam igazából nem is hallottam hogy vannak ott, szellemvárosnak hívják azért mert kihalt hely és benőtte a természet. Egyébként érdemes ott körülnézni mert jó kis hely. De a Szentkirályszabadjai városban ami még lakott hely ott az önkormányzatnál kell érdeklődni arról hogy lehet e oda menni vagy nem. Mert állítólag már lezárták a helyet néhány ügy miatt. Meg szoktak ott lenni airsoft játékok én is vettem már ott részt benne és akkor pláne nem javasolt ott járkálni mert veszélyes. Maximum védőszemüvegben. De erről jobb érdeklődni az önkormányzatnál, ha kiszeretne oda nézni valaki.
A gyereksírás lehetett egy macska is (főleg a párzási időszakban). Nagyon hasonlóan nyivákolnak.
A panelban futhatott előttetek valamilyen állat is.
A különféle fények stb. szintén érzékcsalódás. Egy sötét,kihalt épületben,főleg.ha már ablakai sincsenek, a kinti fények különleges dolgokat láttatnak.
Szentkirályszabadja mellett (Veszprém megye) a 8-as útról kell lekanyarodni oda. Egy elhagyott orosz laktanya. Van ott iskola, óvoda, színház, kajálda, kórház, panelházak, családi házak... Elég félelmetes a hely, de érdemes körbejárni. Aki nem ismerné a helyet, annak egy videó:
Szentkirályszabadja felől a kanyarba a lámpák után kell menni egy murvás úton. Egyébként inkább onnan érdemes odamenni, mert a 8-asról ha mész, akkor a magyar részen az őrök észrevesznek.
A hajmáskéri ha jól tudom nem látogatható sehogy sem. De lehet tévedek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!