Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Készen állsz elolvasni?

Készen állsz elolvasni?

Figyelt kérdés
Bizonyára mindenki ismeri a suicidemouse.avi, a smile.jpg, a Slenderman, Jeff the Killer, a Candle Cove és az ezekhez hasonló creepypastákat. Az igazság az, hogy ezeket egy több évtizede működő hackercsoport a ch4os tervezte. A dolog neve .CBF, azaz Cursed binary file. Ezek a fileok szélsőséges módon befolyásolják az ember fizikai- és mentális állapotát, több forrás szerint akár halált is okozhatnak. Az első .CBF-et C4RNAGE hozta létre és elküldte Eric Harrisnek és Dylan Kleboldnak. Igen, a Columbine iskolai mészárosok. C4RNAGE tesztalanynak szánta őket, és amint tudjuk sikerült is neki a terve. A ch4ost az NSA felszámolta még 2005-ben de egy tagnak sikerült kisiklania az igazságszolgáltatás kezei közül. A források alapján ő már nem fog több .CBF-et kreálni, ugyanis állítása szerint kezd beleőrülni a dologba. A fentebb szereplő történetekre, képekre videókra CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE KERESS RÁ. Nem mindenki egyformán érzékeny a .CBF-re továbbá a fentebb említettek, csak kísérletek voltak, így legextrémebb esetben is enyhe fejfájást, szédülést okozhatnak. Kivétel a smile.jgp, de az eredeti verzió, amit C4RNAGE a fiúknak küldött megsemmisült, csak a Bl00dlust által készített rekonstrukciós képek vannak meg, amik még így is a legerősebb publikusan elérhető .CBF-ek.

2012. febr. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim válasza:
100%
Veletek volt olyan hogy ilyen hülyeségeket nézegettetek, aztán megszólalt a vmi, és majdnem beszartatok?
2014. márc. 14. 15:50
 62/78 anonim válasza:

Előző,velem volt már ilyen és kb a pulzusom felment 7.000-re.

Amúgy JEFFtől nagyon fosok bevallom,de csak miután a történetét láttam,mert azelött egy scary mazes videóval már megilyesztett.

Van egy másik a nevetú jack nevű bohóc vagy mi.Azt meg pláne nem mert AZtól egy minimálisan félek.

13/F

2014. ápr. 2. 21:12
 63/78 CM_PUNK_2014 válasza:
Ezek csak creepypastak amik az által erősödnek hogy minnél többen hisznek bennük például JEFF gyereknek igazi kis rajongótábora van mikor nem is lehet tudni mi igaz belőle.Az egyetlen amitől félnetek kell fiúk lányok az a KÉPZELETETEK és annak az ereje mert az valakiknél sajnos túl nagy.Bízzatok magatokban és Istenben és ne ilyen BAROMSÁGOKBAN. Vagy irjatok ti is eggyet.
2014. jún. 9. 21:42
 64/78 anonim ***** válasza:
nekem is felment a pulzusom 3mp alatt 70000000-ra. :(
2014. jún. 9. 23:45
 65/78 SoulEater7797 válasza:

De jó, hogy belefutottam a kérdésbe :D

Máris olvastam néhány új dolgot a creepypasta weboldalán.

Ezek, amik itt vannak alapból (már fent a kérdésben), rajtam már nem fognak ki, kb. 2/10-es erősségűek, ezek felkapottak, mindenki ismeri őket, nem ijesztőek.

Shaye Saint John, na az már valami. (CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE, HA EZEKET NEM BÍRTAD, NE NÉZD MEG!)

2014. szept. 22. 18:47
 66/78 anonim ***** válasza:
100%
Shay-ben mi a nagy szám? Rákerestem youtube-on, csak valami idióta, vinnyogó videókat ad be.
2014. szept. 25. 02:05
 67/78 anonim ***** válasza:
ezek inkább röhejesek, főleg az utolsó. fogtam a szám mert nem akartam hangosan felnevetni. ne már, miféle madárlelkű egyén parázik be ezektől?
2014. szept. 25. 09:08
 68/78 SoulEater7797 válasza:

Miután megnéztem, rájöttem, hogy béna :D

Azért először fáradtan elég érdekes volt :D

Viszont a Dead Bart-nál érdekes az illusztráció.

2014. szept. 25. 19:39
 69/78 anonim válasza:
100%
Amúgy leírhatnátok ide ezeket a creepypastákat mert engem(meg sokakat is)nagyon érdekel csak nem akarnak képeket.
2014. okt. 2. 23:05
 70/78 anonim ***** válasza:
A .CBF-ekben a klasszikus "a halál téged figyel" ábrázolásmódot használják és igen intenzív, erőteljes hatással vannak az emberi elmére, de olyan extrém módon, hogy abba bele is halhatsz! Így csak saját felelősségre nézegessünk komolyab hozzáértő emberek .CBF alkotásait!
2014. nov. 2. 23:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!