Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Készen állsz elolvasni?

Készen állsz elolvasni?

Figyelt kérdés
Bizonyára mindenki ismeri a suicidemouse.avi, a smile.jpg, a Slenderman, Jeff the Killer, a Candle Cove és az ezekhez hasonló creepypastákat. Az igazság az, hogy ezeket egy több évtizede működő hackercsoport a ch4os tervezte. A dolog neve .CBF, azaz Cursed binary file. Ezek a fileok szélsőséges módon befolyásolják az ember fizikai- és mentális állapotát, több forrás szerint akár halált is okozhatnak. Az első .CBF-et C4RNAGE hozta létre és elküldte Eric Harrisnek és Dylan Kleboldnak. Igen, a Columbine iskolai mészárosok. C4RNAGE tesztalanynak szánta őket, és amint tudjuk sikerült is neki a terve. A ch4ost az NSA felszámolta még 2005-ben de egy tagnak sikerült kisiklania az igazságszolgáltatás kezei közül. A források alapján ő már nem fog több .CBF-et kreálni, ugyanis állítása szerint kezd beleőrülni a dologba. A fentebb szereplő történetekre, képekre videókra CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE KERESS RÁ. Nem mindenki egyformán érzékeny a .CBF-re továbbá a fentebb említettek, csak kísérletek voltak, így legextrémebb esetben is enyhe fejfájást, szédülést okozhatnak. Kivétel a smile.jgp, de az eredeti verzió, amit C4RNAGE a fiúknak küldött megsemmisült, csak a Bl00dlust által készített rekonstrukciós képek vannak meg, amik még így is a legerősebb publikusan elérhető .CBF-ek.

2012. febr. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%
:SS jeszzus...ez ilyenre képes?:/ az emberek már csak rosszat akarnak egymásnak?:/(most nem rád gondolok,hanem azokra akik egyáltalán elkészítik ezeket a képeket videókat/LSD:Scary Maze Game,jeff the killer/)
2012. febr. 23. 17:46
 32/78 A kérdező kommentje:
Hát igen, bizony elég elkeserítő dolog, hogy ilyen alakok léteznek.
2012. febr. 23. 17:56
 33/78 anonim ***** válasza:
30%

Eygszer én is megpróbáltam csinálni egyet,de nem is bírtam lementeni,mert úgy féltem ránézni(a salyát "művemre" xd)

nagy vagyok!:D

2012. febr. 23. 17:58
 34/78 anonim ***** válasza:
Gondolom az agy bizonyos részeit stimulálják és ezért okozhatnak kárt bizonyos emberekben.
2012. febr. 23. 18:11
 35/78 yossarian44 ***** válasza:

"Gondolom az agy bizonyos részeit stimulálják és ezért okozhatnak kárt bizonyos emberekben."

Az a baj, hogy ilyet csak úgy lehet csinálni, hogy ha közvetlenül az agyba vezetsz áramot, vagy legalábbis a csupasz agyat bottal piszkálod.

Ezért gyanús nekem, hogy egy urban legendről van szó.

2012. febr. 24. 11:35
 36/78 yossarian44 ***** válasza:

"Bizonyára mindenki ismeri a suicidemouse.avi, a smile.jpg, a Slenderman, Jeff the Killer, a Candle Cove és az ezekhez hasonló creepypastákat. Az igazság az, hogy ezeket egy több évtizede működő hackercsoport a ch4os tervezte."

Jé, most nézem, itt a Slenderman is.

Itt egy másik topik, ebben próbálom osztani az észt a Slenderman keletkezésével kapcsolatban. Valójában a Something Awful fórumozói találták ki 2009-ben, köze nincs egy ch4os nevű szervezethez.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..

2012. febr. 24. 11:37
 37/78 A kérdező kommentje:
Hmm, akkor két dolog lehetséges. Vagy a Ch4os ötletei alapján alkották meg a something awful fórumozói, vagy csak utólag mosták össze őket. Szerintem az utóbbi a valószínű.
2012. febr. 24. 14:36
 38/78 yossarian44 ***** válasza:

"Szerintem az utóbbi a valószínű."

Jaja, minden bizonnyal. Most olvasom a threadet, ahol indult a Slenderman legenda, és ahogy a kitalálója beszél róla, nagyon úgy néz ki, hogy tényleg az ő ötlete.

2012. febr. 24. 14:49
 39/78 SzellemKutató ***** válasza:
93%

Üdvözlet!

Tisztelettel felkérek mindenkit arra, hogy egyik videó formátumút se nézze meg a .CBF-ből. Saját tapasztalatokból mondom, hogy mindent képes elrontani, én például az egyik megnézése után egész nap rosszul voltam (szédültem, elveszett az idő és térérzékelésem, nem tudtam szinte hogy hol vagyok.) Nincs mindenkire ugyanazzal a hatással, de én még könnyedén megúsztam. És ezt komolyan mondom! SENKI NE NÉZZEN EGYET SEM A .CBF-ből!

GH

2012. márc. 6. 17:51
 40/78 yossarian44 ***** válasza:
Én már ezer ilyet láttam, és még a kólával se öntöttem le magam miattuk...
2012. márc. 6. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!