Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Készen állsz elolvasni?

Készen állsz elolvasni?

Figyelt kérdés
Bizonyára mindenki ismeri a suicidemouse.avi, a smile.jpg, a Slenderman, Jeff the Killer, a Candle Cove és az ezekhez hasonló creepypastákat. Az igazság az, hogy ezeket egy több évtizede működő hackercsoport a ch4os tervezte. A dolog neve .CBF, azaz Cursed binary file. Ezek a fileok szélsőséges módon befolyásolják az ember fizikai- és mentális állapotát, több forrás szerint akár halált is okozhatnak. Az első .CBF-et C4RNAGE hozta létre és elküldte Eric Harrisnek és Dylan Kleboldnak. Igen, a Columbine iskolai mészárosok. C4RNAGE tesztalanynak szánta őket, és amint tudjuk sikerült is neki a terve. A ch4ost az NSA felszámolta még 2005-ben de egy tagnak sikerült kisiklania az igazságszolgáltatás kezei közül. A források alapján ő már nem fog több .CBF-et kreálni, ugyanis állítása szerint kezd beleőrülni a dologba. A fentebb szereplő történetekre, képekre videókra CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE KERESS RÁ. Nem mindenki egyformán érzékeny a .CBF-re továbbá a fentebb említettek, csak kísérletek voltak, így legextrémebb esetben is enyhe fejfájást, szédülést okozhatnak. Kivétel a smile.jgp, de az eredeti verzió, amit C4RNAGE a fiúknak küldött megsemmisült, csak a Bl00dlust által készített rekonstrukciós képek vannak meg, amik még így is a legerősebb publikusan elérhető .CBF-ek.

2012. febr. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim válasza:
100%

az iskolában szinte mindenki "melegnek, őrült különcnek" nevezte őket, és több diák (főleg a népszerű sportolók) rendszeresen terrorizálta őket. Egy alkalommal egy tanuló viccből feljelentette őket, hogy drogot hoztak az iskolába, amiért megalázó vizsgálat indult elennük, máskor az ebédlőben körbeállták őket, és mindenki ketchupot öntött rájuk, de olyan is történt, hogy egy lányt azért kezdtek el "melegbarátnak" gúnyolni és fenyegetni, mert szóba állt velük. Többször elvitték őket "bowlingozni": néhány diák olajat locsol szét a folyosón, őket pedig végigcsúsztatják rajta.

A denveri ifjúságvédelmi iroda vezetője, Regina Huerter jelentést írt Columbine "mérgező kultúrájáról": ebben többek között szerepel, hogy egy zsidó diákot rendszeresen azzal fenyegetett több társa, hogy kemencébe teszi (sőt, ha a jelenlétében kosaraztak, minden pontnál azt kiabálták, "Még egy zsidó a kemencében!"), egy másik diákot pedig olyan súlyosan terrorizáltak lelkileg, hogy soha többet nem volt hajlandó visszamenni az iskolába. Az American Psychology Association Monitor jelentése szerint pedig ezek nem elszigetelt esetek voltak, hanem a lelki terror az iskolai kultúra szerves része volt, ez volt a kulturálisan elfogadott viselkedés, amely ellen a tanárok egyáltalán nem léptek fel.

Talán ezen dolgok miatt kattantak be. És nem azért mert láttak egy mosolyogva vicsorgó kutyát!!!

2012. júl. 30. 18:40
 42/78 anonim válasza:

Sziasztok!

Valahogy idetévedtem ehhez a kérdéshez, elolvastam a kérdést.

A Slenderman-t ismertem, ezért beirtam a jeff the killert a googleba. Rá se néztem a képtalálotkra hanem alapból a google keresőben az a 4db pár pixeles kép közül ott volt valami irtó rondaság, 1pillanatra néztám rá csak, de elhomályosult előttem a kép és nagyon rosszul lettem, erősebben vert a szivem és felkapcsoltam a villancst pedig hajnali 2 volt.

Most meg nézem a kommenteket és valakivel ugyanez történt amikor megnézte a jeff the killert!

Aki nem szeretne pár rossz órát semmikép ne nézzen emg semmi ilyet!!!

2012. aug. 4. 10:13
 43/78 anonim válasza:
100%
Akkor a suicidemouse. avi-t nem ajánlom hogy megnézd, mert elvileg öngyilkos hajlamakot generálhat benned. mármint az eredeti vágatlan 10 perces videó. ha egy képtől rosszul lettél, azt a videót a saját biztonságod érdekében ne nézd meg. Ez a rosszul lét azért lehetett mert az ember éjszaka, fogékonyabban reagál az ilyen pszichés dolgokra, a túlélő ösztön miatt, lehet hogy ha nappal délben történik, akkor semmi bajod nem lett volna. viszont a creepypasták és CBF-ek lényege pont ez. Vigyázz velük, főleg éjszaka.
2012. aug. 4. 14:12
 44/78 anonim válasza:
53%
Én megnéztem mindegyiket videókat is. Semmi bajom nem lett tőle pedig 12 éves vagyok -.-" Elég hülyeség szerintem. Direkt este néztem meg még a villanyt se kellett fel kapcsolnom ezek ilyen no para dolgok.
2012. szept. 1. 19:06
 45/78 anonim ***** válasza:
tudod mitől leszel depresszív/szuicid hangulatban? ha megnézed mondjuk a Gummo c. filmet, vagy meghallgatod a Bethlehemtől a Dark Metal c. albumot. nem ezektől a fércelt fotosopos amcsi kamu szaroktól.
2012. nov. 28. 00:15
 46/78 anonim ***** válasza:
Az a poén, hogy én általában fogékony vagyok az ilyen dolgokra, és könnyen ijedek, de Jeffet csak én találtam cukinak/szexinek? Főleg a manga stílusban rajzolt Jeffet. Azon gondolkodom, egyik animeconra beöltözök neki. :D
2013. febr. 20. 14:22
 47/78 dvidike válasza:
megnéztem őket szerintem jeff a legdurvább fel is ment a pulzusom tőle rendesen de elég gyorsan le is nyugodtam nem is tudom mért ijedtem meg de rossz érzés rá nézni . aztán kb 10 perc múlva elindultam a szobámból és megint fel ment a pulzusom hihetetlen tényleg működnek de az is közre játszik hogy már sötét van. Szerintem van akit az őrületbe tud kergetni! de csak akkor ha egyfolytában ezt figyeli vagy hallucinál és látja ezeket az alakokat amúgy hogy csinálják őket milyen programmal?
2013. febr. 22. 20:48
 48/78 Krydon válasza:
Lesz valami bajom ha megnézem 12 éves létemre mind az 5 vidit?
2013. márc. 10. 14:21
 49/78 anonim válasza:

ez a kérdés mindig is érdekes volt számomra..

aki tud valami a creepypastákról/CBF-ekről, az írhatna.

Érdekel a téma csak -ciki, nem ciki-nem merek utánaolvasni a képek miatt.

2013. ápr. 2. 13:11
 50/78 almacsutka2000 válasza:
én 13 vagyok és megnéztem a jeffet és aludni sem tudtam.. szval nem ajánlatos megnézni
2013. ápr. 12. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!