Készen állsz elolvasni?
az iskolában szinte mindenki "melegnek, őrült különcnek" nevezte őket, és több diák (főleg a népszerű sportolók) rendszeresen terrorizálta őket. Egy alkalommal egy tanuló viccből feljelentette őket, hogy drogot hoztak az iskolába, amiért megalázó vizsgálat indult elennük, máskor az ebédlőben körbeállták őket, és mindenki ketchupot öntött rájuk, de olyan is történt, hogy egy lányt azért kezdtek el "melegbarátnak" gúnyolni és fenyegetni, mert szóba állt velük. Többször elvitték őket "bowlingozni": néhány diák olajat locsol szét a folyosón, őket pedig végigcsúsztatják rajta.
A denveri ifjúságvédelmi iroda vezetője, Regina Huerter jelentést írt Columbine "mérgező kultúrájáról": ebben többek között szerepel, hogy egy zsidó diákot rendszeresen azzal fenyegetett több társa, hogy kemencébe teszi (sőt, ha a jelenlétében kosaraztak, minden pontnál azt kiabálták, "Még egy zsidó a kemencében!"), egy másik diákot pedig olyan súlyosan terrorizáltak lelkileg, hogy soha többet nem volt hajlandó visszamenni az iskolába. Az American Psychology Association Monitor jelentése szerint pedig ezek nem elszigetelt esetek voltak, hanem a lelki terror az iskolai kultúra szerves része volt, ez volt a kulturálisan elfogadott viselkedés, amely ellen a tanárok egyáltalán nem léptek fel.
Talán ezen dolgok miatt kattantak be. És nem azért mert láttak egy mosolyogva vicsorgó kutyát!!!
Sziasztok!
Valahogy idetévedtem ehhez a kérdéshez, elolvastam a kérdést.
A Slenderman-t ismertem, ezért beirtam a jeff the killert a googleba. Rá se néztem a képtalálotkra hanem alapból a google keresőben az a 4db pár pixeles kép közül ott volt valami irtó rondaság, 1pillanatra néztám rá csak, de elhomályosult előttem a kép és nagyon rosszul lettem, erősebben vert a szivem és felkapcsoltam a villancst pedig hajnali 2 volt.
Most meg nézem a kommenteket és valakivel ugyanez történt amikor megnézte a jeff the killert!
Aki nem szeretne pár rossz órát semmikép ne nézzen emg semmi ilyet!!!
ez a kérdés mindig is érdekes volt számomra..
aki tud valami a creepypastákról/CBF-ekről, az írhatna.
Érdekel a téma csak -ciki, nem ciki-nem merek utánaolvasni a képek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!