Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ezt a könyvet: Konstantinos -...

Kubera kérdése:

Ezt a könyvet: Konstantinos - Szellemidézés, honnan tudnám letölteni vagy online elolvasni? Néztem könyvesboltokban is de egyszerűen már nem lehet kapni, beszüntették a nyomtatását.

Figyelt kérdés

2011. dec. 10. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Mindkét helyen előjegyezhető.

2011. dec. 10. 23:13
 2/11 A kérdező kommentje:

Már én is előjegyeztem a könyvet több helyen is, ennek már több hónapja.Eredmény meg semmi.Ha valakinek megvan szívesen

megvásárolnám.

2011. dec. 11. 07:45
 3/11 anonim ***** válasza:
ez jó könyvnek ígérkezik nem tom miért nem árulják???
2011. dec. 11. 15:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez a baj hogy nem árulják,beszerezni meg szinte lehetetlen.

Se könyvesboltokban,se antikváriumokban nem lehet kapni....

Olyan mintha nem is létezett volna,mondom ezt több mint három hónap kutakodás után.Ez pedig csak kíváncsibbá tesz, vajon mi lehet benne? Ennyire jó a könyv vagy ennyire rossz?

2011. dec. 11. 19:48
 5/11 anonim ***** válasza:

tudok ajánlani ilyen témájú könyveket ha érdekel

salamon testamentuma

salamon kulcsai (ez a fő mű)

salamon kis kulcsai

ezek is természetfeletti lények megidézéséről szól(démonok angyalok)leírja a rituálét, ceremóniát, kellékeket, evokációt, hívópecséteket, zárópecsétet mindent

DE ez egy nagyon komoly mű alapos megfontolás tárgyát kell h képezze h vki ezt kipróbálnál e??

2011. dec. 11. 22:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Figyelj nekem azért kellene a Konstantinos mert valamikor régebben olvastam,kipróbáltam pár leírt technikát(asztrális érzék fejlesztés..stb) és mind működött. Salamon könyveit meg olvastam,de nem tartom sokra. Szerinted egy magas szinten álló mágust hol érdekel hányadikán hány órakor hányadik percben csinálja a talizmánját. Nem érdekli,egyszerűen megcsinálja és kész. Ez a külömbség.
2011. dec. 12. 07:24
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Első találat kb.

2011. dec. 22. 03:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Király, csak ezt én is tudtam,nekem magyarul kellene.
2011. dec. 23. 11:04
 9/11 anonim válasza:
http g s://rapi dshare g .com/#!download |311p9| g 90669613|Su mmoning_Spirits_-_Konstantinos.pdf|3079|0|0 be tolod google fordítóba... :)
2012. jún. 28. 13:21
 10/11 anonim válasza:
"g" ket töröld ki meg s zóközöket
2012. jún. 28. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!