Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol találhatnék mágia tanárt...

Hol találhatnék mágia tanárt online?

Figyelt kérdés
aki tud online msn en vagy debrecen ben az irjon köszönöm?
2011. máj. 16. 16:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hé, hé, engem válassz. :D Vállalom, msn-en, ingyért. Jó móka lesz.
2011. máj. 16. 16:16
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

A mágia olyan tudomány amly elhivatotságot és nyitottságot kíván meg s még nagyobb kitartást.

A tanár közel sem olyan fontos mint sokan állítják mivel sokkal nagyobb, szerteágazóbb és mélyebb tudásra tehetsz szert ha magad kaparod ki a gesztenyéket a földől.

És óvakodj azoktól akik péntért az atya úr istent is megtanítanák neked és biztos módszerekkel seftelnek 100% os hatásofkot ígéreve. Meg hogy mjad egy két hónap alatt megtanulsz mindent használni stb.stb... Ez csak átverés.

A mágia tanulmányozása egyeseknek évekig év tizedekig tartó folyamat. A magam példáját hozva én már 8 adik éve foglalkozom vel és még mindig vannak homályos foltok amikkel nem tudok mit kezdeni.

Ez nem tanulható ez belűlről jövő késztetés és órási még annál is nagyobb felelősség. Így ha csak játszadozni akarsz. És trükköket tanulni, inkább keress bűvésztanárt.

Az erőfitogtatás közel sem ismérve egy jó boszorkánynak vagy mágusnak , varázslónak.

Ha ezt az utat választod akkor a csend és magány lesz a társad és ha kitartó vagy elszánt, becsületes és erkölcsös, olyan tudásban lehet részed amiről sok embernek fogalma sincsen.

Nem mondom hogy a mágia nem lehetne mindenkinek az eszköze, de talán jobb is ha csak kevesen használják s ők is csak csínján bánjanak vele mert két élű kardot forgatnak.

Erre készülj fel előtte te is. Ha tudsz tiszta maradni, ha tudsz erkölcsös és szilárd maradni hosszú hosszú éveken át és ha érzed hogy ez az út az amit járnod kell akkor azt mondom vágj bele nyugodt szívvel. De ha csaka hatalom kell (és hidd el hogy ez egyből kiderül) akkor nem fogsz olyan tanítót találni aki bármit is mondana neked.

ELsőre azt mondom gondold át még egyszer és válaszold meg magadban a következőket:

- szilárd tudok e maradni erkölcsben és etikában?

- ismerem e önmagam minden porcikámban?

- érdekel e a mágia valójában vagy csak a hatalom kell?

- meg tudnám e állni az erőfitoktatást másokkal szemben?

- készen állok e a mágia bölcsességére s hogy magam is a bőlcsévé váljak.

- lesz e türelmem másokkal szemben akik nem bírtokolják azt a tudást amit megszerezhetek.

- szeretem e magam a világot másokat feltétel nélkül?

- el tudok e fogadni bármit ami elémsodródik?

és még sok sok olyan kérdést amely megkérdőjelezhetővé tesz a mágiával szemben.

Ha tudsz válaszolni ezekre válaszolj s ha még nem akkor első hogy derítsd ki mik a válaszok.

Addig NE érj semmilyen tanhoz elmélethez eszközhöz.

6548

2011. máj. 16. 17:27
 3/22 A kérdező kommentje:
úgy érzem hogy készen állok kedves író !
2011. máj. 16. 18:02
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor követve az ősi mondást. Ha a tanítvány készen áll megérkezik a mester is.

Ha valóban kész vagy akkor már nem kell sokat várnod.

2011. máj. 16. 20:19
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.
2011. máj. 16. 20:50
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
sehogy, ő talál meg téged, ha akar
2011. máj. 16. 22:11
 7/22 anonim ***** válasza:
48%

Tanulni akarsz? Tanulj! Csak kitartás.

[link]

2011. máj. 16. 22:21
 8/22 Neménvagyokaz ***** válasza:

Kedves 17:27-es válaszoló!

Konkrétan mikkel foglalkozol?

2011. máj. 16. 23:12
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan mikre gondolsz itt vagy milyen területekre de írok néhány támpontot ami kapaszkodó lehet:

mágián belúl:

- elméleti mágia ( a szertartások felépítése, a mágikus beavatkozások során fellépő haatások a környezetre és a szertartást végzőre)

- gyakorlati mágia ( szertartások - bár ezeknek nem vagyok nagy híve, vokális mágia,)

Ami nem annyira a mágia területéhez kapcsolódik de hasznos ohzzá:

- energetika

- gyógyítás

- külső és belső energia csatornák és ezek kapcsolata és kölcsönhatása.

- néhány jóseljárás ( tarott, inga, de a kedvencem a látótükör. )

És még sok olyan terület amely nem választható külön egymástól. De egy időben a pszihikus erőkkel és az aurával is foglalkoztam és forgolódtam kicsit a radiesztézia tárgykörében is.

JÁrtam az asztrálvilágban, beszéltem már belső tanítókkal és a felsőbb énemmel is, szellemekkel és volt néhány éve afférom egy démonnal is. A hideg kiráz még ma is.

De ismerek vallásokat filozófiákat gondolatokat elveket és nem kevés módszert és gyakorlatot különböző tárgykörökben.

A legtöbbet ha nem az összest ki is próbáltam így van tapasztalatom is róluk.

Nagy vonalakban ennyi, ami 8 évbe beleférhet.

Bízom benne nem hat majd felvágásként a felsorolásom. Te kérdeztél én válaszoltam.

2011. máj. 16. 23:26
 10/22 anonim ***** válasza:
Na na, azért ne keverjük a negatív entitásokat a Démonokkal.
2011. máj. 17. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!