Kovács Pál kérdése:
Hol találhatnék egy pontos varázspálca-készítési leírást?
Figyelt kérdés
illetve, ha nincs ilyen, milyen egyéni tanácsokat adtok egy ilyen eszköz készítésekor.
Harry Potteres válaszolók kíméljenek, és természetesen nem játékkelékre gondolok.
2011. febr. 15. 00:49
1/29 anonim válasza:
Harry Potternél ! Ő nagyon jól tudta használni a varázspálcát, melyet a róla készűlt dokumentun film is kiválóan bemutat.
2/29 anonim válasza:
Varázspálcának legalkalmasabb a halálfa szára.
3/29 anonim válasza:
És azt mondták már, hogy a Télapó nem létezik?
4/29 anonim válasza:
Azt tudom, hogy tiszafából a legjobb csinálni.
Ja nem is, az a nyílvessző.
De biztos a varázspálca is jó abból, mert jó egyenes vesszői vannak görcsök és elágazások nélkül.
5/29 anonim válasza:
Az életkorod és az IQ szinted sem haladja meg a 1O-et... Csak ez lehet a magyarázat. Mással nem tudom magyarázni hogy valaki hogy állhatott meg a 15. század embereinek gondolkodási szintjén!!!
6/29 öregvarázsló válasza:
Az én varázspálcám 2 mm vastag sárgaréz huzalból készült.
26 cm hosszú, a fogórész 9 cm.
Nekem jól működik.
7/29 anonim válasza:
Jajj... aztán majd jönnek a kérdések, hogy "15 éves vagyok és csak 14 cm a varázspálcám, fog ez még nőni?"
8/29 anonim válasza:
vörösréz markolat és csúcsos hegyikristály kell hozzá.ezeknek érintkeznie kell egymással,legjobb úgy beletenni,mintha foglalatba tennéd a kristályt,mint a gyűrűbe az ékkövet.Nincs szabvány rá,az a lényeg,hogy neked megfeleljen.
10/29 anonim válasza:
ma 11:37...létezik,csak hozzád nem jön mert rossz voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!