Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol találhatnék egy pontos...

Kovács Pál kérdése:

Hol találhatnék egy pontos varázspálca-készítési leírást?

Figyelt kérdés

illetve, ha nincs ilyen, milyen egyéni tanácsokat adtok egy ilyen eszköz készítésekor.

Harry Potteres válaszolók kíméljenek, és természetesen nem játékkelékre gondolok.

2011. febr. 15. 00:49
1 2 3
 21/29 homo ludensz ***** válasza:
Magam egy króm-nikkel csövet találtam, ujjnyi vékony azt megtöltöttem hegyikristály darabkákkal, csináltam rá markolatot és a végére csavartam egy réz dávid csillagot. A markolatot szarvasbőrrel betekertem pofás kis varázspálca lett de én is ritkán használom.Selyembe tekerve pihen a neki szánt polcon. Mint radiesztéziát gyakorló ember a méréseimhez 2mm-es ezüst drótból készült eszközt használok amit én nem neveznék varázspálcának.
2011. febr. 19. 13:22
 22/29 DannyZuko ***** válasza:
a lukas arts adott ki a star wars filmekkel kapcsolatban egy dvd-t aminek a Behind of The Magic (a varázslat mögött) nevet adták. ebben leírják, hogy hogy készült artu ditu. elméletben milyen kristályok kellenének, hogy lézerkardot készíts és megállítsd a féynt stb... nézz utána valami herriporter fun oldalon hátha ott leírnak ilyet :)
2011. febr. 25. 11:15
 23/29 anonim ***** válasza:

Wictor Charon : Atlantiszi mágia című könyvében.

(Ő volt Scherbák Viktor, Szepes Mária bátyja)

2011. febr. 26. 00:52
 24/29 anonim ***** válasza:
Nos a varázspálca készítése egyéni. Készítheted szinte bármilyen anyagból a lényeg h kellő mennyiségű energiával telítsd mielött használnád, senki szeme elé ne tárd, kizárólag te tudd hogy hol van. Egyébként ajánlom a rozsdamentes fémeket csináltatsz egy üreges pálcát melynek belselyébe azt teszel ami ízlésednek megfelel, persze csak miután azt is telítetted. Szerintem a víz tökéletesen megfelel, és ne feledd minnél hidegebb a víz annál könnyebb telíteni
2011. márc. 12. 02:28
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Amúgy az miért fontos, hogy senki nem láthatja?
2011. márc. 12. 14:04
 26/29 anonim válasza:
Ne értsd férre, tényleg nem rossz szándékból kérdezem, de mire jó a varázspálca? Olyan amulett féle?
2012. júl. 3. 18:37
 27/29 anonim ***** válasza:

Bernadette de Pais-nak, a nagy bölcsnek mondanám, hogy a bölcs nem oktat, hanem hallgat!!!!

Amúgy meg mit térítgetsz itt te nagy okos?? Aki nem hisz a mágiában azt csak sajnálni tudom....

2012. okt. 28. 17:38
 28/29 anonim ***** válasza:

Én (ha az első varázspálcádról van szó,) először a bodzafát ajánlanám. mérete kb:könyéktőlaz ujjhegyig

adj a fának cserébe valamit, mert ő is ad neked! hagyd rajta a kérgét, amíg kiszárad, így nem reped majd el. a markolatánál fúrj bele lyukat, ahol a magja lesz. a mag lehet gyógynövény, vagy ásvás őrlemény. mindkét végére rögzíts egy-egy kristályt! a markolatára tekerhetsz szalagot, (zöld-szerencse, piros-szerelem, fekete-halál/titok) és ha fáradságos volt ezt elolvasnod, bele se kezdj!

2016. márc. 5. 14:29
 29/29 anonim ***** válasza:

ja? és ha már egy rendes oldal kell erről: [link]

itt aligha nem mindent megtalálsz róla.

2016. márc. 5. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!