Hol találhatnék mágia tanárt online?
Figyelt kérdés
aki tud online msn en vagy debrecen ben az irjon köszönöm?2011. máj. 16. 16:08
11/22 anonim válasza:
Rendeb nakkor pontosabban fogalmaznék. S bár nálam a démonok még mindig a negatív entitások közé sorolódnak.
Pontosabban afférom volt egy negatív entitással amely véleményem szerint démon volt de lehetett bármilyen negatív energiájú lény is.
12/22 anonim válasza:
Nekem a Démonokkal rendkívül pozitív tapasztalataim vannak, viszont a "legtöbb" angyali lény Démonnak álcázza magát hogy rossz hírét keltse a Démonoknak.
13/22 anonim válasza:
Fisz ezt azt hiszemm ár egyszer lejátszottuk.
Mindegy hogy milyen nevük van a lényeg hogy az egyik alapvetően negatív a másk pedig pozitív a név nem számít. Úgyis aszerint jönek hogy hogyan gondolsz rájuk.
14/22 anonim válasza:
Azért szerintem az nem mindegy hogy egy Démon (pl: egy egyiptomi istenség) látogat el hozzád vagy egy alapvetően rosszindulatú angyal.
15/22 anonim válasza:
Ácsi egy egyiptomi istenség soha nem volt démon. ne keverjük a szezont a fazonal.
van:
istenség - jó, rossz
angyal - jó vagy rossz
démon - abszolute negatív entitás és nem istenség.
16/22 anonim válasza:
Az a baj hogy te keversz, a Démonok egyáltalán nem rosszak, nem negatív entitások. Ez az amit a közvélemény elakar hitetni róluk az angyalok és a zsidók nyomására. Ideje lenne felébredni az emberiségnek.
17/22 anonim válasza:
OK nem vitatkozom szíved joga így vélekedni.
19/22 A kérdező kommentje:
Kedves 18:07 esetleg ha te vagy az aki a képen volt akkor gratulálok !!:) és akkor itt már közbe jön az hogy te meg ilyeneket nézel. ennyi erővel te vagy a HOMO'O!! mert én nem sz biztos NYOM'RÉK
2011. máj. 18. 18:29
20/22 Grimmpeace válasza:
perseluspiton@roxfort.com vagy a www.voldemortisblackmagic.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!