Ha tudtad volna, hogy a gyertya lángja tűz, már rég készen volna az étel. Ki ismeri ezt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 09:15
1/21 anonim válasza:
Nem tudom, én a tűzhelyen főzök.
2/21 anonim válasza:
Milyen étel?
Gyertyán főzöl, vagy hogy érted?
3/21 anonim válasza:
Nem ismerem, de feladtad a leckét :-) Valami hasonlatot kell keresni, vagy az átvitt értelmét?
5/21 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy az emberek sokszor nem ismerik fel a lehetőségeket.
6/21 anonim válasza:
10:45 voltam. a Gyertya láng kicsi és kordában van tartva a kanóc által, de lehet belőle tüzet csinálni. Vagy rossz úton járok? :-)
7/21 anonim válasza:
"If you immediately know the candle light is fire, the meal was cooked a long time ago"
Neten máshol is filóznak rajta. :))
8/21 anonim válasza:
Ez így egy tök értelmetlen mondat.
Összefüggéstelen.
De, ha úgy értik, hogy tüzet tudsz gyújtani a gyertya lángjával, amin főzöl, akkor oké.
Vagy valami olyasmit jelenthet, hogy ha tudnád, hogy ezt-azt mire lehet használni, akkor régen előbbre tartanál.
Mondjuk ismernéd a képességeidet, mondjuk azt, hogy gyorsan tanulsz nyelveket, és így már rég lehetne gy csomó pénzed, vagy külföldön élnél.
Én így értelmezem.
De hülyén van megfogalmazva, szerintem.
9/21 anonim válasza:
Vagy csak hülyén van lefordítva és eredetileg nem magyar gondolat.
10/21 anonim válasza:
Szerintem valami olyasmit jelenthet, hogy ha biztosan tudnád valamiről, hogy tényleg érdemes megcsinálni, vagy belekezdeni, akkor már többre jutottál volna az életben, vagy ilyesmi. De épp ez az, hogy semmi sem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!