Slenderman létezik?
Szerintetek létezik Slenderman?
Leírása:
Magas
Van két hosszú keze, és a hátából csápok jönnek ki
Gyerekeket öl/rabol
Nincs arca
Videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=q5nIe1sNZ-8
a sLender men valami ember kitalációja aki pénzt akart csikarni ebböl a sztoribol...
Ebbe ha jól tudom sok ember belehülyült
Örülök, ha tetszett a kommentem, úgy éreztem, hülye kérdésre csak hülye válasz adható, és ehhez a nógrádi vámpír mindig jó segítség :)
A francba emberek, így nem nyomjuk le a micisapkát!
Gyerünk! :D
Slenderman létezik :3
Legutóbb is, mikor mentem az "Azidiótahiszékenyemberekmegfélemlítéséért" gyűlésére, tök jól eldumáltunk. Illetve, én dumáltam, ő csak csápolt. Utána még randiztunk is, de végül nem jöttünk össze, mert a vérfarkasokra jobban bukok. De meséltem neki a noppák vezéréről, akivel tökéletesen összeillenének, szóval békében elváltunk. (mellesleg tök finom gyerekeket szolgáltak fel a találkozón. :D ) [ja amúgy én egy vámpír vagyok, bár mostanság, hogy van ez a Twilight meg hasonlók, nem igazán hangoztatom :S ]
Az egyiptomi izét megnéztem én is a két szememmel élőben, és nem is Slenderman van rajta :( Hatalmas csalódás volt, de mindegy.... (a többi vámpírnak ezúton is üzenem, hogy Egyiptomban nem valami finomak a népek :\ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!