Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Slenderman létezik?

Slenderman létezik?

Figyelt kérdés

Szerintetek létezik Slenderman?

Leírása:

Magas

Van két hosszú keze, és a hátából csápok jönnek ki

Gyerekeket öl/rabol

Nincs arca

Videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=q5nIe1sNZ-8

2012. febr. 19. 19:43
 101/142 yuukou urufu válasza:
59%
ha slander man létezne jönne pókember és megölné...
2012. nov. 3. 14:06
 102/142 anonim ***** válasza:
63%

Már megbocsáss kedves kérdező !

Igen is van arcom csak még senkisem mert közelről megnézni!

Slenderman voltam !

2012. nov. 4. 13:46
 103/142 Carnage007 válasza:
100%
Nos a slenderman igenis létezik,kb két méter lehet hosszú kezek,csápok,ő is egy fura lény mint Jeff the killer,Chupacabra,Bőrpofa,UFO, mondhatjuk hogy egy mítosz!
2012. nov. 26. 19:03
 104/142 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez telljesen nem értelmetlen kérdés....

Ezen már énis elgondolkodtam , és mivel egyesek azt mondják hogy létezik , rendörségi akták támasztják alá. Ugyan akkor vannak akik azt mondják hogy nem létezik an innen töl kezdve honann tudja az ember hogy mi igaz ?

2012. dec. 29. 21:16
 105/142 anonim ***** válasza:
59%

FIGYELJETEK HÓNAPOKKAL EZEK ELŐTT BEBIZONYÍTOTTAM HOGY NEM LÉTEZIK.AZ AKTÁK PEDIG CSAK KITALÁLCIÓK.FÉLŐ SZÜLŐK TALÁLJÁK KI EZT A GYEREKEIK ELTŰNÉSÉNEK OKÁBÓL.

ÜDV SHERLOCK HOLMES TANÍTVÁNYA

2013. jan. 2. 08:58
 106/142 Stordy válasza:
100%
Tényleg létezik! Vannak róla vidik: https://www.youtube.com/watch?v=ysgQ9spsphk&feature=youtube_.. . Elég youtubeon beírni hogy: Slenderman document. Egy hosszú vékony arcnélküli alak, aki a dermedt karjaival megdermeszti, mozdulatlanná teszi áldozatát. Hátából 4 db hatalmas nagy csápok jönnek ki, ezzel megfélemlítve a halálra ítélt áldozatát. Sőt, képes teleportálni, így bárhol felbukkanhat. Az erdőkben jelenik meg éjszakánként. Vannak bizonyítékok létezéséről többek között dokumentumok, bejegyzések, fényképek, hangfelvételek és videók. Akit érdekel, nézze meg a belinkelt oldalt, vagy youtube-on a keresőbe beírni: Slenderman document.
2013. febr. 26. 23:40
 107/142 Argetlam válasza:
59%
Az úgy igen ... te is annyira intelligens vagy, hogy bármi szarságot elhiszel, ami a youtubeon van, ha annyira titkos lenne a te szörnyed akkor a rendőrség és a katonaság eltitkolná ... ráadásul ilyet bárhogy lehet csinálni beöltözik valaki zakóba aki vékony fejére egy fehér harisnyát és ennyi... meg különben is ha annyira csak azoknak jelenik meg akik gyerekek, akkor miért épp egy menyasszonyt szúrt ki a végén ... Genius
2013. márc. 11. 21:38
 108/142 anonim ***** válasza:
59%
ez annyira nevetséges xdd már rég a híradóba lett volna h mindenki óvakodjon meg nem tudom én milyen rendelkezéseket hoztak vna h senki sincs biztonságban meg ilyenek :D ugyan már..
2013. márc. 15. 16:18
 109/142 anonim ***** válasza:
73%
Ha létezik akkor én a sötétség angyala vagyok!!
2013. ápr. 7. 10:58
 110/142 anonim válasza:
59%
Slendi nem létezik, csak a fejünkben és a monitorunkon :)
2013. ápr. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!