A Slenderman miért rabol gyerekeket?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 14:51
3/21 anonim válasza:
SSJGoku:
Először én is erre gondoltam, de már láttak ilyen lényt utólag eltűnt egyetemisták közelében is.
4/21 anonim válasza:
[link] Látom szeretitek az Ijesztőtésztát.
5/21 anonim válasza:
tök felesleges angol cikkeket linkelned ,én is próbáltam nemértik szerintem olyan tizennégyéves formák lehetnek.....
6/21 SSJGoku válasza:
miért loptad el a nevem bögdmeg fasz
7/21 anonim válasza:
Azért mert valaha azt evett, belelát az ember érzelmeibe és a saját lelkének kezdeteit idézi fel. Ő egy felemelkedett Annunaki, aki itt ragadt ebbek a fizikai síkban, mert az Annunakik szelleme nem megy magasabb létsíkokra, ez a teremtő büntetése, mert megszegték a parancsolatokat, szelleme viszont itt ragadt. Középkórban alakváltozó női boszorkány alakban jelentek meg és gyermekeket ettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!