Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom mit jelenthet?...

Ez az álom mit jelenthet? Pucér gyerekeket nevelek, Én is pucér vagyok.

Figyelt kérdés
Az egyik gyerek a sajátom a másik a bátyámé,ő a kezemben van állandóan. Egyszer le is kakil. / A bátyám egyébként egyedül nevelte a gyerekeit, Én kislány voltam, de sokat vigyáztam rájuk, a testvérem már nem él/ Órákon keresztül ez járt a fejemben /álmomban/ ezért írtam le.
2010. szept. 22. 07:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem erzed ugy, hogy vedtelen vagy, tehat valamitol amikor felsz, akkor ugy erzed, hogy nincs aki megvedjen?

Nincs olyan rejtett dolgod, amitol felsz?

Ilyenkor szoktak ilyen almok megjelenni, de lehet figyelmeztetes is.

2010. szept. 22. 08:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát félelmem van, de ha figyelmeztetés akkor nem értem. Igazából egyáltalán nem értek az álmokhoz. Nem is nagyon szoktam foglalkozni vele, csak ez nagyon sokáig tartott azért gondolom, hogy van valami jelentése esetleg, csak nem tudom, hogy mi.
2010. szept. 22. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én arra gondolok, hogy tapasztalatlan lehetsz valamiben, esetleg olyan munkát végzel amit, még nem csináltál, és valaki ellenőriz téged! FElülbírálja a döntésed, végigkíséri minden mozzanatodat.
2010. szept. 22. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Igen igy lehet, hogy a lelki dolgaidat talan mindenkinek elmeseled, vagy talan 1 olyan szemelynek Akinek nem lenne szabad, vagy pedig valaki tulsagosan sokat akar Rolad tudni, marmint a maganugyeidrol.

Nem erzed azt, hogy van egy szemely a kornyezetedben, Aki mindig korulotted tul sokat fontoskodik?

Vigyazz a maganugyeiddel, ne mindent adjal ki, mert ezzel visszaelhetnek.

Az alom lehet egy ilyen figyelmeztetes, hogy mindent akarnak Rolad tudni, de ezzel visszaelhetnek, es meg szegyenkezned is kell erte!

A meztelenseg, az altalaban azt jelenti, hogy "vedtelen", tehat kiszolgaltatott vagy, es nem tudod magad megvedeni,

mit az alomban, amikor meztelen vagy, es fizikai szemmel, nem tudsz igy puceran kozlekedni,

tehat lelkileg vigyazz, hogy ne tudjanak "kivetkoztetni" onmagadbol!

Nem tudom, ertheto?

2010. szept. 22. 13:25
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen érthető voltál, köszi.

és mindenkinek köszönem a válaszokat.

2010. szept. 22. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ebbe inkább ne menjünk bele...vannak dolgok,amiket jobb nem hozni a felszínre.Ha leírnám mit jelent az álmod,még én sem tudnék aludni az éjjel,nemhogy te.
2010. szept. 22. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen,ha elmondaná,meg kellene ölnie!!!
2010. szept. 24. 22:15
 8/8 anonim válasza:
2011. jún. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!