Slenderman létezik?
Szerintetek létezik Slenderman?
Leírása:
Magas
Van két hosszú keze, és a hátából csápok jönnek ki
Gyerekeket öl/rabol
Nincs arca
Videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=q5nIe1sNZ-8
@yossarian44:
Ember, irigyellek, tényleg nem semmi, hogy ilyen emberfeletti türelemmel tudsz válaszolni ennek az agyoniskolázottnak a baromságaira.
@Slenderhívó:
Hagyd a mellébeszélést, LINKELD be azokat a bizonyítékokat. Azokat az ominózus képeket, vagy azt a bizonyos rendőrségi aktát. Hiszen, ha te is láttad/olvastad, akkor minden bizonnyal elérhető publikusan is, szóval itt az ideje BIZONYÍTANOD. Nagyon szánalmas már ez a mellébeszélés. Amúgy meg olvastam azt a freeblogot, ott volt egy olyan elmélet, miszerint aki tud Slenderb.uzi létezéséről potenciális áldozat. Akkor hogyhogy élünk?
Előző, köszönöm, nekem ez a szupererőm.
Iron Man-nak ott a pénze, meg hogy zseni, Superman szupererős, repül, meg minden, a Pókembernek ott a pókképesség, nekem meg ez jutott, a tengernyi türelem.
Cserélnék Iron Mannal.
"Amúgy meg olvastam azt a freeblogot, ott volt egy olyan elmélet, miszerint aki tud Slenderb.uzi létezéséről potenciális áldozat. Akkor hogyhogy élünk?"
Na ez az. Ha a Slenderman ilyen félisteni lény, akkor hogy lehet, hogy itt eltűri, hogy itt tagadjam a létezését? Ha tényleg létezne, akkor csak idejönne, és a csápjaival beleverné a fejem a billentyákfélabnbnxyéjjgérn ang ads. wréa sfaénsí$ovw wét4haf.nbyn érag a ré awrég no5 3őqá aáá43z9u ŰŰT SÁ
Az borzalmas lehetett...
Csakúgy, mint Zelda néném neve napján a fáskamra mögötti vámpírok dáridója, amikor skót dudán adták elő a háromf.szú nádiposzáta tavaszi párzási dalát, majd lehúzták az öcsémet ezer forinttal, és nem húzták le maguk után a vécét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!