Slenderman létezik?
Szerintetek létezik Slenderman?
Leírása:
Magas
Van két hosszú keze, és a hátából csápok jönnek ki
Gyerekeket öl/rabol
Nincs arca
Videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=q5nIe1sNZ-8
Szerintem hiába próbálkozol neki elmondani az igazat.
Kb. olyan, mintha egy 6 évesnek azt mondanád, hogy télapó nem létezik, hanem anyuci és apuci hozza az ajándékokat. Természetesen ő nevetne ki téged, mert a kis kifejletlen lelki világában ő biztos benne, hogy a télapó létezik, és tőle kapja az ajándékokat. :)
Ugyanilyen a mi kedves Slenderman hívőnk is. MEEE MÁÁ PEDIG VAN TELEFONFEVÉTEE MEG RENDŐSÉGI AKTA ÉS KÉSZ!!!
Röviden még annyit tennék hozzá, hogy LOL
"Röviden még annyit tennék hozzá, hogy LOL"
És alighanem ezzel mindent summáztál is... XD
"Szerintem hiába próbálkozol neki elmondani az igazat.
Kb. olyan, mintha egy 6 évesnek azt mondanád"
Igen, tudom... de most mit tehetek ? Túl sok ostobaságot mondanak hogy rájuk hagyjam.
Az az oldal egy kamu freeblog, minden hülyeséget összeírnak róla ! Tájékozódni kéne a világban és nem minden búlvárt elhinni ! Azok a régi képek mind eredetiek, igaz azóta gányóltak néhány modern kamut, de ez látszik rajtuk, így ezekre nem is hivatkoztam !
Az afrikai emberevő is SM volt, nem kamu azóta elment onnan. mindenhonnan vannak feljegyzések ! az egyiptomi hieroglifák is fotosoppok ? ennyire nem lehetsz ostoba ! a középkori képek igenis léteznek, rajtuk van SM én még gyermekkoromba, úgy 20 éve láttam őket, iskolai könyvekben.
az a gyerek heccből forgatni akart róla, de mivel belelát az agyukba így megjelent nekik és ígazi lett a film ! Nézzétek meg ti is.
" a középkori képek igenis léteznek, rajtuk van SM én még gyermekkoromba, úgy 20 éve láttam őket, iskolai könyvekben. "
Akkor most szépen hazudtál egyet fiam... :D
Egyébként ugye tudod, hogy az amit linkeltem, az nem egy "freeblog"?
Beleolvastál a Something Awful fórumba?
Tudsz egyáltalán angolul - azt látom, hogy a magyarral vannak gondjaid.
Találtam egy videót a neten, amiben Slenderman is szerepel!
http://www.youtube.com/watch?v=1jlbdYFY79M
Mi a véleményetek erről a videóról?
yos, nem tudsz angolúl de gondolkozni sem, mert egyszerű utánajárással meg lehetne tekinteni a neten is azokat a festményeket vagy képeket amikben benne van SM. Az a fórum egy hülyeség, na ott lökött gyerekek azt írnak amit akarnak, a magyar fórumot olvasd inkább, az még megy neked remélem :S [link] [link]
De most konkrétan, ott van a mátraványoki illetve egyéb fanyűvő, erről már hallottál gyermekként nemde ? biztosan ismered, hogy sokkal régebbi mint a Marble hornets ! a középkórban nem lehet photoshoppolni legendákat a 21.századból, igaz ?! Na, hát kb neked is van némi ismereted, ugye ? Leesett remélem :d
Igen, a MH az igazi SM felvételeket tartalmaz !
Ember, rólad Petőfi jut eszembe... "írni-olvasni nem tudok"...
A blog, amit belinkeltél, egy freeblog. Hazudik össze-vissza. Angolul (rövid "u"-val) lényegesen jobban beszélek, mint te magyarul.
A középkór az valami betegség?
Volt egy korszak, a középkor, arra gondolsz?
Egyébként lehet hamisítani a XXI. században is középkori festményt. Rengetegen csinálták és csinálják.
Jó szórakozást a gumiszobához.
yos, ha még csak olvasni sem tudnál, de értelmezni sem és gondolkozni sem !
Na, amit belinkeltél az jazudik összevissza, rossz tanuló amcsi butagyerekek írnak össze rajta mindent !
Nem ismered a tőrténelmet sem, vagy 20 éve láttam azokat a képeket, akkor még nem voltak meg azok a gyerekes forumaid ! A fanyűvőt meg nem ismered, grat a hiányosságaidhoz
HAHAHAHAHAHA, most sírva nevettem.
Mi vagyunk az ostobák, amiért nem hiszünk a mesékben? :D
Miért akarod bemesélni, hogy felnőtt vagy, amikor az írásodból ki lehet következtetni, hogy még gyerek vagy? :D
Igen, egy freeblog, amit akármilyen jöttment létrehozhat, az írja le az igazat. Grat a szellemi szintedhez.
Ugye azt írod, h a slenderman tudja, ha rá gondolnak, itt már annyit koptattuk a nevét, mégsem jön.
u.i.: szerintem szerezz egy barátnőt, és ne a hülyeséggel foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!