Miért kellett oldalbordából csinálni a nőt? (Csak az válaszoljon, aki hisz ebben)
"Vidiripi
1. Az embernek nem az oldalbordája borsódzik hanem a háta. "
:)
"Különben se volt jól tervezve az ügy"
talán bajod van a világgal? Nme lett jól megteremtve? Ami most hátránynak tűnik,előny lesz, amint megtanulod használni.
Valaki kérdezte, hogy lány vagyok-e. Nem vagyok nő és az oldalbordám se nő. Sőt, a nőm se oldalborda. Azt hiszem, most már nem jutunk tovább e témában. Mindenesetre tanulságos volt. Azt már a kérdés feltevésekor se hittem, hogy bárki meg tud győzni engem a történet helyességéről, akár konkrétan, akár szimbolikusan, de legalább megismerhettem néhány véleményt. És megvallom őszintén, jól esett kimutatni a fonákját ennek a nagyon fonák történetnek. Szóval egoista módon a saját hozzászólásaimat élveztem a legjobban ebben a társalgásban...
Nem akarom lezárni, és ha valakinek van még mondanivalója, csak bátran, megnézem majd, de nekem már nincs több kérdésem és szurkálhatnékom.
Köszönöm, üdv és agyő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!