Árnyak Könyve? Segítségre lenne szükségem. Mindenki válaszoljon aki tud mert most tényleg mindenki tud szerintem.
Bűbájos boszorkák, mi?
Én ötödik osztályban csináltam ilyet. 10 évesen.
Szia!
van néhány alapdolog amit szívesen megosztok veled de csak privátban mivel itt oylanok is olvashatják akikre nem bíznám rá. hospes (kukac) f ree nail (pont) h u - remélem nem szűrik ki amíg elolvasod .
ha írsz kérlek oszd meg velem hogy mióta érdekel a mágia milyen jártassággal bírsz ilyesmiket amit jónak látsz és kérlek a korodat. Ez fontos lenne mert van néhány dolog ami korhatáros.
Magamról annyit hogy kb 8 éve folgalkozom ezzel a témával s ebből 5 év az ami intenzív volt , könyvek fórumok és a saját tapasztalatszerzés időszaka. gyakorlatok ritusok ünnepek stb...
Írd meg hogy mi érdekelne és legjobb tudásom szerint vlaszolok rá
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:10
szia, bocs kicsit off, de írtad hogy régóta foglalkozol ezzel, gondoltam megkérdezem hogy: az átkok tényleg visszaütnek?
köszi
Kedves utolsó válaszoló!
A gépelési hibákba kapaszkodni könnyű, érdemben vitatkozz s ne a kákán keresd a csomót.
Amit az elöttem író írt az fontos: hosszú idő, hogy megírd, és sokáig nem ölt végleges formát.
Én az enyémbe holdnaptárat írok, gyógynövényeket, meditációs gyakorlatokat és affirmációkat, gyertyakultuszokat és megfeleléseket, drégakő hatásokat, vallási ünnepeket emlékeztetőül és szertatsrendeket meg imákat, néha mandalákkal díszítem, és beleírom a vágyaimat, fejlődéseimet (honnan hová jutottam el és mit tanultam), fontos mágus könyvek kivonatait.
Már most látom, hogy majd bővíteni kell.
Szia!
Ha írsz nekem egy privit, én is szívesen leírom, amit tudok.
Üdv:
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!