Miért kellett oldalbordából csinálni a nőt? (Csak az válaszoljon, aki hisz ebben)
Én azért érzek itt egykis csapda-szagot!
"(Csak az válaszoljon, aki hisz ebben)
Én csak ámulok, hogy felnőtt emberek szőröstül-bőröstül képesek elfogadni ezt a borda-mesét és más hajmeresztő trükköket "
Szerinted ez korrekt volt?
Másrészt a vízen járát a Spektrumosok is megcsinálták, a Vörös-tenger szétválása meg eléggé gyakoriu és kiszámítható meteorológiai jelenség.Pl.
Mintha csak férfiak vitatkoznának, beszélgetnének itt :-)
Tisztelet a kivételnek.
Úgyhogy erre az egészre csak egy viccel tudok reagálni:
Miért teremtette először Isten Ádámot?
Mert minden remekmű előtt kell egy piszkozat.
40/N (ráadásul Buddhista) :-)
En sem ertettem a szitut, de azert idejovok a noi tabort erositeni.. Mellesleg en se vagyok Istenhivo, vagyis inkabb kereszteny meg ilyenek, pont emiatt a sok okorseg miatt. Plusz, mert isten eddig nem ohajtott segiteni rajtam, akar hittem, akar nem.
Szoval 15/l es Lunarista(ne keress ra, sajat vallasom. Erdekes, az Urno eddig bevaltotta amit kertem. Lehet hogy mindenkinek meg kell talalnia a sajat istenet? o.O)
Vidiripi
Kérdező!
Talán most már kifejthetnéd részletesen is hogy: - Mi bajod az oldalbordával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!