Valoszinu aki ide latogat az hisz az ilyesmiben de akkor pl. az RTL Clubon amikor felhivja valaki Luminit miert nem engedik hogy valaszoljon is a hivo szemely?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 12:57
1/5 anonim válasza:
mert elküldené őket a p.icsába, miután a dárga hívásért szart se kapott, csak bemagolt kamu dumát.
2/5 anonim válasza:
Igazából ez olyan szinten jó lehetne, hogy akik hisznek benne, azokat befolyásolhatják pozitívan. De ehhez komoly pszichológusnak kéne ott ülnie, és jósnak álcáznia magát, aki tényleg tud tanácsot adni a problémára. Előtte eljátszik a lapokkal, és aztán segít. De ettől még irtó nagy baromság az egész.
4/5 anonim válasza:
Én sokat olvasom ezt a kategóriát, sok mindenben hiszek is, de abban nem, hogy ilyen betelefonálós műsorok érnek is valamit. Sok pénzt hoz a csatornának, de naiv, aki felhívja a számot. Pl. múltkor ment a tévé, pont ez a műsor, én közben főztem, betelefonált egy hölgy, aki zokogott a telefonba, és erre azt a bölcs választ kapta kapásból, hogy őt egy nagy bánat érte. Hát ehhez nem kell jóstehetség, hogy ha valaki kétségbeesetten sír, nem örömében teszi. Na ebből az összes tanulságot le lehet vonni.
5/5 anonim válasza:
Mert nem akarják hogy Lumini ellentmondásokba keveredjen.Ártana a hitelességének,és az egész műsor nevetségessé válna.Így is az,de a látszatot fent kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!