Lehet hogy karmikus kapcsolat van köztünk? (Csak az válaszoljon aki hisz benne)
Van egy srác akivel jártam régen, ő volt az első szerelmem és nagyon szerettük egymást aztán kiszeretett belőlem és innentől 5 évig se veled se nélküled kapcsolatba kerültünk. Ha nem voltunk együtt az volt a baj ha együtt voltunk akkor meg kiidegelt az elvárásaival mert sosem voltam elég jó neki. De mégsem bírtuk sokáig egymás nélkül. Azóta már ő is mást szeret, én is de mégis úgy érzem h valami összeköt minket, ezt régebben ő is mondta h ő is érzi. Ráadásul mindig megérezte ha törént velem valami jó vagy rossz. Olyankor érezte h valami nincs rendben de nem tudta megmondani hogy mi és mikor utánanézett akkor derült ki h velem történt akkor valami. Nem kezdeném újra vele, nem erről van szó, csak valahogy olyan érzésem van h neki a közelemben kell lennie és most rossz érzés mert messze van tőlem, már menyasszonya van és azóta nem is beszélünk egymással.
Sokszor eszembe jut mintha egy bizonyos másik felem lenne ő de ez nem az a másik fél mint akibe szerelmes az ember, hanem mintha egy láthatatlan kötelék kötne össze minket.
Nem akarnék többet csak h néha beszélgessünk, tudjam hogy minden rendben van vele stb.
Lehet hogy karmikus szinten van közünk egymáshoz?
Szerintem nem!
A karmikus kapcsolat nem a se veled, se nélküled!
Szerintem ne is beszélgessetek, nehogy a mennyasszonya megharagudjon rá miattad, ne tedd tönkre az életét.
De ha küldessz két születési évszámot, megnézem neked.
Nem hiszek túlzottan az ilyen dolgokban de igen lehetséges. Nálunk is hasonló a helyzet mint nálatok:) Annyira tudom, hogy ő a másik felem és valami láthatatlan összeköt minket...
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!