Lehetséges, hogy a Yeti és a földönkívüliek között van kapcsolat?
Sokat foglalkoztam a Yetivel és rájöttem mi lehet az ! Már régebben is gondolták sokan hogy a Chupakabra egy idegen lény amit itt hagytak az ufók.
Volt a NGC channelen, egy Yetiről szóló dokumentumfilm, abban az egyik szemtanú elmondta, hogy amikor az USA hegyeiben nyaralt, találkozott egyel. Azt hitte elütött egy embert vagy medvét a kocsijával és mire odament felállt a lény és látta hogy egész testén szőrös és hatalmas teste van, teljesen más arányaiban mint az embernek és ráismert, hogy a Big Foot az. Nem tartott sokáig a találkozás, mert a Yeti azt mondta neki, hogy figyelünk titeket, nem tudtok elrejtőzni előlünk és sietve távozott.
Semmiféle ilyen lényt nem találtak arra, tehát ott nem él, ekkor hírtelen beugrott a felismerés és rájöttem ! Ismert, hogy a föld alatti Reptoid bázidokról föld alatti átjárókon keresztűl jönnek felszínre a föld alatt élő Reptoidok és nem minden átjárón való közlekedéskor visznek alakváltó technikát és tudjuk azt is hogy különböző barlangrendszerekben alkalmazkodott a bőrük a klímához, tehát nem mindenhol pikkelyesek. Azaz a Big Foot egy föld alatti bázisról előjövő Reptoid, még shapeshift nélkül. Teljesen biztos, hogy arra nem élnek a felszínen Yetik.
Vannak olyan esetleírások amik egybevágnak ezzel ? Nagyon érdekelne !

Ez igaz lehet!
Majd elmegyek megfigyelni a Yetit és a viselkedését!

Sziasztok!
Azt gondolom, hogy minden legandának, mint pl. a Yeti létezésének is kell lenni valóságalapjának. De az, hogy még az idegenekkel is összehozzuk őket, még mesének is rossz.

Szerintem még a fogtündér is benne van a balhéban.
Csak gondolj bele.: Yeti-"Idegenek"-Fogtündér.
Szóval azt próbálom kinyögni,akár milyen más "képzeletbeli" vagy ismeretlen lényt lehetne párosítani.Pl.Múmia meg a Vámpír (Bocs,nem jutott eszembe más hírtelen ;D ).
Nem akarom leszólni a kérdést,összegezve.
Ha van Yeti,amire egyre jobban úgy néz ki,hogy van esély.Akkor nem hiszem,hogy köze van az ufókhoz.

ha olyan magas lennél mint amilyen hülye,a fejed már egy másik galaxisban lenne.
esküszöm már csak röhögni járok ide... és az ilyeneknek a szavazata is pontosan annyit ér mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!