Szerintetek lehet kapcsolat a dédimamám és a lányom között?
Lányom tervezetlenül lett(fogamzásgátlót ettem). 2009.09.09-én derült ki hogy Ő van,ekkor 8hetes volt.Április 17(és 25 között)-ére voltam kiirva szülésre. Terhesség alatt minden rendben ment,16-án joslófájásokkal bent töltöttem egy éjjelt a kórházban.Másnap hazaengedtek h még van időnk.
21-én ujra kezdödtek a fájások,majd 22-én hajnalban mentünk a kórházba s délben(12:01kor) megszületett a kislányom.
Azért tettem fel a kérdést,mert a dédimamám pont 100 évvel ezelött született(1910.április 22). A lányom meg tavaly szintén április 22. (Idén lenne 101 éves a dédi,93évesen halt meg:( )
S azon gondolkozunk párommal hogy lehet-e köztük kapcsolat..
Ne oltsatok le légyszi hogy ez hülyeség,meg ugyanmár. Én hiszek benne hogy ez a kislány nem véletlenül lett pont most,s pont azon a napon született... Igy a dédimamám miatt kapta azt a nevet amit kapott(nagyim nem szerette volna ha azt a nevet kapná mint az anyukája,de egy napon van vele a névnapja) Julianna volt a dédim s a kicsim Lilla..a második nevét meg a másik dédimamámról kapta.
Mit gondoltok van köztük kapcsolat???
Szerintem csak véletlen de érdekes!
Ne beszéld be magadnak!
Köszönöm mindenkinek:)))
Szerintem is van kapcsolat köztük. Ezért szeretném elvinni a dédim házába hogy mit reagál ott,meg merre indul el...
Ezt a bögrés dolgot meg kiprobáljuk. Egyébként amikor terhes voltam vele végig tudtam hogy neki 22-én kell megszületnie...
Sajnos a dédi születési időpontját nem tudjuk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!