Szellem vagy mi?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg, hogy már egy jó ideje esténként látom magamat, csak valahogy máshogy (pl: a szeme fekete,meg úgy az egész, de azé jól ki tudom venni, hogy én vagyok) Senki más nem látja, de sokszor, utcán, otthon, én találkozok vele és általában csak néz, én is csak nézem őt, majd megyek tovább, mer nem tok mit csinálni, ő meg tovább néz. Más sosem látja. Valakivel volt már ilyen? Mit csináljak hagyjam, vagy esetleg szólítsam meg?

2012. febr. 4. 09:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az!
2012. márc. 7. 20:48
 22/27 anonim ***** válasza:
Haha, 3/21 vissza a jovobe, mi! :)
2012. ápr. 7. 17:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szellem,én is találkoztam saját magammal,csak az én másomnak nem volt szeme és bömbölt,CSINÁLD azt,hogy haragot és rohamot tanusítasz. Ne nevess ki,mert én nagyon féltem,de én ezt tettem amikor nekiállt kísértetiesen bömbölni: Felugrottam,nem mozdult, felhútzam magam és ezt mondtam: Gyere ide te k*cs*g,hogy ba*d sz*jba az any*d te k*cs*g,most megdöglesz és lerohantam. Azóta nem láttam
2012. ápr. 21. 14:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Mi van ha beengeded a feketeszemueket a hazadba!??
2012. máj. 8. 20:36
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha tényleg fekete a szeme jó évben kerüld el először csak ott van de asztán meg is szálhat !!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 29. 14:09
 26/27 anonim ***** válasza:
Velem is hasónlóvan csak az aki néz azt nemn láttom tisztán és csak lehet hallani a lépéseit hogy néha közeleg. amikor a barátnőm itt aludt nálunk és néztük a relytélyes történeteket hirtelen lehúzta valami a virágot megijedtünk és kifutottunk a másik szobába és a tévében meg pont az ment hogy ha lelöki vmi a tárgyakat v. hasonlo akkor kopogó szellem :o ne félj annyira mert megérzi
2013. máj. 17. 14:43
 27/27 anonim ***** válasza:

"Annyi a lényeg, hogy már egy jó ideje esténként látom magamat,"

Törd össze a tükröt ha ennyire zavar.

2013. nov. 28. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!