Mi ez a sok furcsaság?
Figyelt kérdés
Mikor a szobámban ülök a számítógép előtt, mindíg úgy érzem mintha valaki a hátam mögött lenne.. éjjel néha szokott mozogni a függönyöm egy kicsit, mondjuk ez még nem annyira ilyesztő. Néha látok villanásokat, és utána besípol a fülem, és csak lassan merek megfordulni.. eléggé félek mostanában :| 15/f2012. jan. 25. 16:24
11/16 nrrolli válasza:
Én már megszoktam ! a hugom kb 40 perce sonfordált a hátammögé majdnem orbavágtam kár hogy megszolalt
12/16 A kérdező kommentje:
Mostanában valahogy nincsenek ilyen érzéseim, és könnyebben elfelejtem azt hogy lehet valami a hátam mögött.. szóval mostanában nem érzem ezeket az érzéseket annyira hevesen..
2012. jan. 28. 12:54
13/16 nrrolli válasza:
KÉRDEZŐ SZORONGSZ !!
1 SZELLEMEK NEM LÉTEZNEK
2 HA VALAMI NEM MEGY NEM KELL ERÖLTETNI
3 15 ÉVES /F ES FÉRFI?
inkább kisfiu :):(
az élet ennél bonyolultab
DE CSAK TE VAGY!!!!!
te DÖNTESZ
P.
14/16 anonim válasza:
velem is hasonló dolgok történnek.ilyenkor mindig próbálok másra koncentrálni,néha beválik néha nem. a lényeg az h soha ne parázz be.mert ha tényleg szellem azt megérzi és abból "táplálkozik".
15/16 anonim válasza:
a szellemek nem feltétlen emberek lelke,lehetnek állatok, szörnyek _PL:.ős lényekre gondolok stb...
Egyébként van jó és rossz szellem,de az emberre még a jó is rossz hatással van,az emberi szervezetre!
A kisugárzásuk miatt! Én még azon töröm a fejem,ha a szellemek tudnak repülni,és falakon át menni,képesek az űrben is úgy mozogni,mint itt a földön?,vagy a légtér nélkül,már nem tudnak mozogni? :S
Ha igen,akkor az elég érdekesen hangzik:P Vagy nem?
16/16 anonim válasza:
Nem vagy te beteg hogy a szemed vibráll ó és akaratod ellenére csinálsz dolgokat mer vannak ilyen emberek akaratuk ellenére pl:remeg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!