Miért van az, hogy mióta "szellemlátó" volt nálunk egyre több furcsaság történik?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja anyuék elhívtak egy szellemlátót, aki elűzte a szellemeket a házból. Nem hiszek az ilyesmiben. De mióta itt járt, folyamatosan rosszakat álmodok, éjszakánként nagyon sokszor felébredek, dolgok eltűnnek órákra...miután megunom a keresést, megtalálom olyan helyen, ahol néztem előtte.:S2010. szept. 25. 21:34
1/8 anonim válasza:
Soha nem voltak szellemek a házban. De azóta tudat alatt hiszel bennük,és szórakozott vagy.
Én nem hiszek a szellemekben,nem is volt itt soha szellemlátó,mégis előfordul,hogy nem találok valamit. Abbahagyom a keresést,és kicsit később megtalálom ott,ahol már előzőleg néztem.
Nincs ebben semmi szellemesség,csak fáradtság,vagy szórakozottság.
2/8 anonim válasza:
Ha egyszer azt mondod, nem hiszel bennük, de ha így van, akkor nem volt mit elűzni a házból, nem igaz? Azért veszed észre, hogy egyre több furcsaság történik, mert elkezdtél figyelni rájuk. Eddig is biztos voltak hasonló esetek, csak szimplán nem foglalkoztál vele.
3/8 anonim válasza:
a szellemlátótól elkaptad a hülyeséget.
4/8 anonim válasza:
ne törödj a sok bunkóval :)
nem nagyon éri meg felbosszantani a szellemeket.
pl: szellemszakértőt vagy mit hívni
vagy beszélni próbálni velük :)
veszélyesek is lehetnek :S
5/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem szolónak. A szellemek veszélyesek is lehetnek.Gyújts gyergyát és a lángból észre veszed,van-e rajtad valaki ott.Ha kiakarod üzni-szellőztes,a sarkokban szélcsengőt használj,vagy kerepelőt /csapj zajt/ és a fémeket hypozd le/kilincs,szék,-asztal.láb,virágtartó,lámpák/ És képezd magad,mert ugy látom igenis érdekel a téma.
6/8 anonim válasza:
de jobban jársz ha van még veled valaki :)
8/8 anonim válasza:
az ilyen szellemlátók nyitott büfék a szellemlényeknek, gyűlni kezdenek körülöttük, és nem biztos hogy ha távozik, követik is..
a másik lehetőség, hogy azóta minden neszre jobban felfigyeltek, mindenbe bele látjátok a szokatlanságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!