Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mióta...

Miért van az, hogy mióta "szellemlátó" volt nálunk egyre több furcsaság történik?

Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja anyuék elhívtak egy szellemlátót, aki elűzte a szellemeket a házból. Nem hiszek az ilyesmiben. De mióta itt járt, folyamatosan rosszakat álmodok, éjszakánként nagyon sokszor felébredek, dolgok eltűnnek órákra...miután megunom a keresést, megtalálom olyan helyen, ahol néztem előtte.:S
2010. szept. 25. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Soha nem voltak szellemek a házban. De azóta tudat alatt hiszel bennük,és szórakozott vagy.

Én nem hiszek a szellemekben,nem is volt itt soha szellemlátó,mégis előfordul,hogy nem találok valamit. Abbahagyom a keresést,és kicsit később megtalálom ott,ahol már előzőleg néztem.

Nincs ebben semmi szellemesség,csak fáradtság,vagy szórakozottság.

2010. szept. 25. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha egyszer azt mondod, nem hiszel bennük, de ha így van, akkor nem volt mit elűzni a házból, nem igaz? Azért veszed észre, hogy egyre több furcsaság történik, mert elkezdtél figyelni rájuk. Eddig is biztos voltak hasonló esetek, csak szimplán nem foglalkoztál vele.
2010. szept. 25. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
a szellemlátótól elkaptad a hülyeséget.
2010. szept. 25. 22:37
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

ne törödj a sok bunkóval :)

nem nagyon éri meg felbosszantani a szellemeket.

pl: szellemszakértőt vagy mit hívni

vagy beszélni próbálni velük :)

veszélyesek is lehetnek :S

2010. szept. 25. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szolónak. A szellemek veszélyesek is lehetnek.Gyújts gyergyát és a lángból észre veszed,van-e rajtad valaki ott.Ha kiakarod üzni-szellőztes,a sarkokban szélcsengőt használj,vagy kerepelőt /csapj zajt/ és a fémeket hypozd le/kilincs,szék,-asztal.láb,virágtartó,lámpák/ És képezd magad,mert ugy látom igenis érdekel a téma.
2010. szept. 26. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
de jobban jársz ha van még veled valaki :)
2010. szept. 26. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
mikor ezt megcsinálod :)
2010. szept. 26. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

az ilyen szellemlátók nyitott büfék a szellemlényeknek, gyűlni kezdenek körülöttük, és nem biztos hogy ha távozik, követik is..

a másik lehetőség, hogy azóta minden neszre jobban felfigyeltek, mindenbe bele látjátok a szokatlanságot.

2010. szept. 26. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!