Amit álmodok, az megtörténik! + egyéb furcsaság. Miért van ez? Lentebb leírtam néhány esetet. Miért van ez? Miért történik ez velem?
Ne haragudj, ha nem tetszik a válaszom, de szerintem ezek csak puszta szerencsék, és a bizonyos 6. érzéked álomban fejti ki a hatását. Szó sincs itt jóslásról, mindössze a megérzés. :)
Én nem irigyellek, nagyon szomorú lennék, ha előre tudnám, hogy mi fog történni velem, hiszen az univerzum egy nagy véletlenség, maradjon is az :P.
Mellesleg én is álmodtam már cifrát, érdekes lenne, ha megtörténne. Némelyiknek örülnék, némelyiknek kevésbé.
Tehát te már előre hiszel benne, hogy amit álmodsz az meg fog történni, szerintem ez elég veszélyes dolog, hallottál már önbeteljesítő jóslatról? Szerintem örülj, hogy szerencséd volt, de ne akard előre tudni a jövőt, főleg, mert annyira összetett dolog ez, nem tudhatod hogy nem befolyásol-e hogy előre "tudod" mi lesz a vége.
Remélem érthető volt:)
Szia! Ilyen velem is történt, sőt, mindenkivel szokott :)
Egyszer, még általánosban az osztályommal valami vízműbe készültünk, ahol még sosem jártam. Előtte pár nappal, azt álmodtam, hogy már ott vagyunk, ezért jól körülnéztem.
És mikor valóban elmentünk, döbbenten jöttem rá, hogy az a hely tényleg tök ugyanúgy néz ki, mint ahogy megálmodtam :)
Úgyhogy, ez nem annyira egyedi - mindenkivel előfordul, vannak róla tanulmányok is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!