Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Amit álmodok, az megtörténik!...

Amit álmodok, az megtörténik! + egyéb furcsaság. Miért van ez? Lentebb leírtam néhány esetet. Miért van ez? Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
Több olyan álmom is volt már,amikor meg megálmodtam egy sérülést,vagy egy cselekvést,tehát amit megálmodtam,az másnap,vagy pár napra rá megtörtént.Például nagyon izgultam egy földrajzdoga miatt,és nagyon pánikoltam,rengeteget tanultam rá.Álmomban láttam a dolgozatot,a dolgozatlap méretét és kérdéseit,rajta egy négyessel a nevem mellet.Nem foglalkoztam vele,mert csak álom volt.De valóban,minden pont ugyanolyan volt,mint az álmomban,és négyest is kaptam.Most lesz a matekvizsgám.Még mielőtt megkaptam volna a vizsgalapot,megálmodtam egy tanítási napot.Álmomban a hatványozást vettük,és jól ment.Megnéztem a tankönyvben,hogy van-e ilyen téma,és valóban volt.Rá pár hétre megkaptuk a vizsgalapot,és ott volt benne a hatványozás!A matektanárom azt mondta,hogy azt vagy fogjuk venni,vagy nem,attól függ,hogy lesz-e rá időnk venni az anyagot,ha nem vesszük,akkor mégsem lesz benne.Most kiderült,hogy mégis benne lesz,és a jövő héten vesszük majd.És ezen kívül minden úgy történt ezen a napon,mint az álmomban.+ Ha ébren vagyok,és csöng a telefon,lehet,hogy nem is engem keresnek,mégis megérzem valahogy mindig jól,hogy kihív,és engem keres-e vagy sem.Pedig nem várok hívást senkitől.És nem tudom,hogy mi ez az egész.
2010. máj. 7. 09:52
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én pedig ma álmodtam egy olyat, hogy angol dogában nem tudok semmit, és mégis a 15 szóbol csak 3-at nem tudtam, pedig csak egy kicsit tanultam előtte. Én mindig rémeket látok...
2010. szept. 23. 17:24
 12/12 A kérdező kommentje:
Mostanában én is az ellentettjét álmodom annak,ami valójában történik.
2010. szept. 25. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!