Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van nálam?

Szellem van nálam?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja meghalt egy ismerősöm.

Tegnap este, amikor lefeküdtem aludni, sötétben feküdtem az ágyamban, és gondolkoztam. Egyszer csak olyan érzésem volt, mintha az ajtóm felől közeledne hozzám valami/valaki. Megállt az ütő is bennem. Éreztem, hogy egyre közelebb jön, és mintha felém hajolt volna, aztán távolabb ment. Lépteket is hallottam. Később ismét úgy éreztem, mintha közel lenne hozzám (a jobb oldalamhoz). Megfordultam a másik oldalamra, és teljesen hideg volt a jobb lábam, pedig már régóta be voltam takarózva.

2012. jan. 22. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 Nézd gonosz démonok , bukott angyalok vannak és ők a közelünkben vannak, de az nem a meghalt emberek szelleme. Megértelek, és hidd el tudom, hogy miről beszélek!
2012. jan. 23. 13:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Vannak azok is. Fölöslegesen nem fogok vitatkozni senkivel. Az ezotéria sajnos még tudományosan nem bizonyított terület, így aki hinni akar benne, kénytelen a saját maga által tapasztalt dolgoknak hinni, vagy követni valamilyen tanítást, amiben bízik. De semmi gond, szinte minden tudományág így indult...
2012. jan. 23. 14:04
 13/15 Hagenti ***** válasza:
www.boszorkánytanya.hu
2012. jan. 31. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy télleg szellem volt a lábad meg azért volt hideg mert a szellemeknek szükségük van energiára ezért az emberektől veszik el...és ha elveszik az energiát akkor hideg lessz a lábuk,kezük..
2012. febr. 26. 11:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Az emberi agy gyakran csalatja meg magát olyan eseményeknél, mint egy rokon halála.
2012. júl. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!