Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van nálam?

Szellem van nálam?

Figyelt kérdés

Lassan egy hónapja meghalt egy ismerősöm.

Tegnap este, amikor lefeküdtem aludni, sötétben feküdtem az ágyamban, és gondolkoztam. Egyszer csak olyan érzésem volt, mintha az ajtóm felől közeledne hozzám valami/valaki. Megállt az ütő is bennem. Éreztem, hogy egyre közelebb jön, és mintha felém hajolt volna, aztán távolabb ment. Lépteket is hallottam. Később ismét úgy éreztem, mintha közel lenne hozzám (a jobb oldalamhoz). Megfordultam a másik oldalamra, és teljesen hideg volt a jobb lábam, pedig már régóta be voltam takarózva.

2012. jan. 22. 19:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jan. 22. 19:15
 2/15 anonim válasza:
42%
nem, csak beképzeled magadnak.
2012. jan. 22. 19:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Nincs szellem nálad.
2012. jan. 22. 19:30
 4/15 Szőkevagyok,nemhülye válasza:
63%
Hídd a papot, ha nem akarod úgy végezni mint Katie a paranormálból!
2012. jan. 22. 19:34
 5/15 anonim ***** válasza:
8%
Mindjárt küldöm Caspert, és akkor lesz :D
2012. jan. 22. 19:41
 6/15 anonim válasza:
igen ugyanis ez a szellemekre vall ha ez folyamatosan megtörténik akkor forduj egy szakértőhöz mert valamit tudatni akar veled és nefélj bántani nemhiszem hogy fog
2012. jan. 22. 20:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Nos, a lélek az ember halála után még 40 napig itt van, akár hiszel benne, akár nem. Valóban igaza van annak a kommentelőnek, aki azt írta, hogy közölni akar valamit. Nem biztos, hogy el tud menni, ezért segítség kell neki. Mivel más érzékelési síkon léteznek, nem tud egyértelműen üzenni neked. Két dolgot tehetsz, az egyik, hogy egy nem túl régi fotójával felkeresel egy spiritisztát (lehetőleg ismerőst, nem hirdetésből) és megkérdezed, hogy mit lát a lélekkel kapcsolatban és együtt segítetek neki elhagyni az anyagi világot. A másik, hogy előfordulhat, ha szeretett téged, vagy jóban voltatok, hogy nem tudott elbúcsúzni tőled, vagy nálad van egy tárgy, ami az övé és szerette. Ha van ilyen tárgy, akkor vidd el a lakására, ha pedig nem tudtál tőle elbúcsúzni, akkor egy csöndes helyen, ahol nem zavarnak, gyújts egy fehér gyertyát, gondolj erősen rá (ha tudsz, akkor meditatív állapotban a legjobb), búcsúzz el tőle és kívánd neki a legjobbakat, akkor is, ha nem szeretted nagyon. Üzenetet valószínűleg nem fogsz tudni átvenni tőle. Ha ezek után is tapasztalnád a jelenlétét, kérj megbízható segítséget!
2012. jan. 23. 11:14
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! sürgősen keress fel szakembert, mert tuti,h nem vagy százas. Ha rajtam múlna, már rég egy diliházban lennél,neked nem szabadna szabadon járkálnod.
2012. jan. 23. 11:48
 9/15 anonim ***** válasza:
38%

(Ezékiel 18:4). Íme, minden lélek az enyém. Ahogy az apa lelke, úgy a fiú lelke is az enyém. Amely lélek vétkezik, az hal meg.

Az embernek nincs olyan része amely túlélhetné a test halálát mondja ez a Bibliai idézet, hisz minden ember bűnös. Ezt örököltük Ádámtól és Évától.

Róma 3:23; Hiszen mindnyájan vétkeztek, és elmaradnak az Isten dicsőségétől.

2012. jan. 23. 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

# 8

Teljesen százas vagyok. A f*szért kell kommentelned az ezotéria kategóriában.

Nem hittem semmi ilyesmiben sosem, csak miután tapasztaltam érdekes dolgokat, azóta. De nem kívánom senkinek, hogy átélje, még neked sem.

2012. jan. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!