Szellem van nálam?
Lassan egy hónapja meghalt egy ismerősöm.
Tegnap este, amikor lefeküdtem aludni, sötétben feküdtem az ágyamban, és gondolkoztam. Egyszer csak olyan érzésem volt, mintha az ajtóm felől közeledne hozzám valami/valaki. Megállt az ütő is bennem. Éreztem, hogy egyre közelebb jön, és mintha felém hajolt volna, aztán távolabb ment. Lépteket is hallottam. Később ismét úgy éreztem, mintha közel lenne hozzám (a jobb oldalamhoz). Megfordultam a másik oldalamra, és teljesen hideg volt a jobb lábam, pedig már régóta be voltam takarózva.
(Ezékiel 18:4). Íme, minden lélek az enyém. Ahogy az apa lelke, úgy a fiú lelke is az enyém. Amely lélek vétkezik, az hal meg.
Az embernek nincs olyan része amely túlélhetné a test halálát mondja ez a Bibliai idézet, hisz minden ember bűnös. Ezt örököltük Ádámtól és Évától.
Róma 3:23; Hiszen mindnyájan vétkeztek, és elmaradnak az Isten dicsőségétől.
# 8
Teljesen százas vagyok. A f*szért kell kommentelned az ezotéria kategóriában.
Nem hittem semmi ilyesmiben sosem, csak miután tapasztaltam érdekes dolgokat, azóta. De nem kívánom senkinek, hogy átélje, még neked sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!