Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kislányom mit láthat?

Kislányom mit láthat?

Figyelt kérdés
Egy régi parasztházat vettünk meg 4 éve, azt újitottuk fel,kislányunk 5 éves. Lefekvés előtt szoktunk hosszabban beszélgetni, akkor olyanokat mond és kérdez, hogy attól a hajam az égnek áll. Nehéz őt megnyugtatni, erősnek tűnni előtte, elbagatelizállni a dolgokat, amikor bennem is meghűl a vér. Ilyeneket kérdez: Anya! Most is jön majd az a néni? Én: Milyen néni Kicsim? - Háta az a néni, akivel mindig szoktam játszani. - Kivel? És mikor játszottál vele? - Hát tegnap is itt volt (Mikor nem is volt nálunk senki akkor). Hát nem tudom kicsim kire gondolsz. És mit szoktatok játszani? - Hát olyan rossz kéz, jó kéz játékot. - o - És az milyen? (De ilyenkor már parázok) Hát választani kell, hogy melyik kezét választom, a jobb kezét vagy a balt (az egyik keze a rossz, a másik pedig a jó). Attól függ melyiket választom, rosszat vagy jót csinál vele. Hát ekkor engem már nem az érdekelt, hogy mit csináltak még, hanem megnyugtattam, hogy csak álmodta és ha akarja, felkapcsolom neki a villanyt és annyit mondott erre, hogy jó anya, az jobb lesz. Most mi van?
2012. jan. 15. 21:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Gondolod vissza tud emlékezni arra, h másfél éves korában hogy hívta anyu, közben két év eltelt, de arra sosem emlékszik, h pl mi volt az ebéd az oviban???
2012. jan. 18. 20:27
 22/26 anonim ***** válasza:
szerintem is álom volt, de ilyenkor az a jó ha együtt elmentek a kislánnyal egy orvoshoz. nem kell megijedni, nincs semmi elmebaja a kislányodnak, csak egy gyermekpszichológus jól érti a gyerekek gondolkodását, és ő tud neked segíteni abban, hogy megértsd mi történik valójában.
2012. jan. 26. 11:38
 23/26 anonim válasza:
Erősen tiltakozok! Ha tudni akarjátok bár senkit sem akarok megijeszteni szellemeket a gyerekek és az állatok látnak, valami szakértővel beszélni kell, ez nem vicc ez elővigyázatosság
2012. jan. 29. 15:09
 24/26 anonim ***** válasza:
20%
szellemek nincsenek !!! szerintem a gyerek bekokózott! Sthol András!!!! xd :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2012. febr. 5. 19:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem,nem álom volt.A kisgyerekek 1 től 6 éves korig megvan az a képességük hogy lássák a szellemeket..de meg birod rá kérni hogy fotózza le a 'nénit'...
2012. febr. 26. 11:30
 26/26 anonim ***** válasza:
5%
na ne mar !!!! ilyen hulyek is vannak most mond meg te ha valaki nekem valodi ismetlem valodi kepet tud nekem mutatni egy szellemrol akkor majd elhiszem valoszinuleg kepzelodik a lany nagy a fantaziaja vagy pleomazmatikus purpulaja van ami hetkoznapi nyelven osszekeveri a valosagot az alommal es nem tudja hogy almodik vagy igazi.
2012. márc. 5. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!