Kislányom mit láthat?
A kislányod vagy álmodott,vagy hallotta valakitől,hogy vannak szellemek.
Ha hiszel te is a babonákban,akkor megkérheted a katolikus papot,hogy szentelje fel a házat. Ettől majd a képzelgésed is elmúlik. Sokkal olcsóbb lesz,mintha valamilyen "szelleműzőt" hívsz el.
nincs képzeletbeli barátja?
bár az tuti hogy én is megijednék, tuti elköltöznék onnan, szerintem kérdezgesd jobban abból talán kiderülhet hogy tényleg látja e vagy csak képzeli, pl kérdezd meg hogy hogy néz ki a néni, meg hogy hány éves lehet mint én vagy mint a nagymamád? aztán meg érdelkődj, hogy kié volt a ház ki lakott ott előttetek, mondd el a párodnak...
én iszonyatosan parázom ezektől, lehet már ettől is rosszat álmodok hogy csak elolvastam:S.. lécci majd irdd le ide a fejleményeket mert engem érdekelne...
Pontosan tudja, mit jelent az, hogy "tegnap"? Azért kérdem, mert nem ritka egyáltalán, hogy tágabban értelmezik nagyobbacskák is. Esetleg húzni próbált és bejött... :)
Ha egyedi eset, nincs más rejtély körülötte, akkor hasonlókon gondolkodnék inkább.
Nem álmodta, tisztánlátó a kislány, gyakori eset gyerekeknél.
Könnyen lehet, hogy az a néni a parasztház korábbi lakója volt(lehetséges hogy 100 200 évvel ezelött élt), az a néni meghalt és egy párhuzamos világba (asztrálvilágba került), a gyerek az asztrális tudatosságával az ő világában is tartozkodik, és kommunikál vele. A néni nem tudja bántani a gyereket, az ottani törvények miatt (az ugyanis nem fizikai világ, de mégis teljesen úgy néz ki)
Tehát a ti lakásotok, az a helyszin ugyanúgy létezik abban a világban is, csak ott van a néni is, meg minden dolog ami a házban sok ideig volt (pl bútor) de aztán elvitték onnan.
Kérdezd meg a kislánytól, hogy a lakásban milyenek a bútorok, milyen az elrendezés, a stílus, hogy néz ki és hány éves a néni stb.
Elolvastam a többi hozzászólást is.
Hát nagyon rosszul álltok a dologhoz, sosem kell ettől félni, és ez a gondolkodásmód árt a gyereknek is, a képességének is.
Viszont az a feltehetően kedves néni akkor se bántaná, ha akarná.
Aki meg fél az ilyesmitől, az a saját gondolataitól fél, hogy valóra válik azon a síkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!