Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kislányom mit láthat?

Kislányom mit láthat?

Figyelt kérdés
Egy régi parasztházat vettünk meg 4 éve, azt újitottuk fel,kislányunk 5 éves. Lefekvés előtt szoktunk hosszabban beszélgetni, akkor olyanokat mond és kérdez, hogy attól a hajam az égnek áll. Nehéz őt megnyugtatni, erősnek tűnni előtte, elbagatelizállni a dolgokat, amikor bennem is meghűl a vér. Ilyeneket kérdez: Anya! Most is jön majd az a néni? Én: Milyen néni Kicsim? - Háta az a néni, akivel mindig szoktam játszani. - Kivel? És mikor játszottál vele? - Hát tegnap is itt volt (Mikor nem is volt nálunk senki akkor). Hát nem tudom kicsim kire gondolsz. És mit szoktatok játszani? - Hát olyan rossz kéz, jó kéz játékot. - o - És az milyen? (De ilyenkor már parázok) Hát választani kell, hogy melyik kezét választom, a jobb kezét vagy a balt (az egyik keze a rossz, a másik pedig a jó). Attól függ melyiket választom, rosszat vagy jót csinál vele. Hát ekkor engem már nem az érdekelt, hogy mit csináltak még, hanem megnyugtattam, hogy csak álmodta és ha akarja, felkapcsolom neki a villanyt és annyit mondott erre, hogy jó anya, az jobb lesz. Most mi van?
2012. jan. 15. 21:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
4%
mibe hogy fake?
2012. jan. 16. 09:41
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy előttem is írta valaki, a kislányod valószínűleg egy régi lakó szellemével találkozik ilyenkor. Lehet lehülyézni, de nekem személyes tapasztalatom van, ezért hiszek benne.

Édesanyám nagyon racionális, okos nő, nem talál csak ki úgy dolgokat. Ő mesélte nekem, hogy pici gyerek koromban, ahogy egyik este üldögéltünk az ágyon, a csupasz falra kezdtem mutogatni, és ismételgettem, hogy "Bácsi! Bácsi!". Anya nem értette a dolgot, azt hitte szórakozom, ezért odaintett a kezével, mondván hogy nincs ott senki sem. Ahogy kinyúlt a kezével, azt mondta, mintha a fagyasztóba nyúlt volna, olyan hideg volt az ágy körül. Ekkor megijedt, és szólt apukámnak, aki persze baromságnak tartotta az egészet. Édesanyám viszont ragaszkodott hozzá, hogy lépjen be a szobába és győződjön meg maga is a dologról. Ahogy apám beljebb lépett, csak annyit tudott kinyögni anyukámnak, hogy hozzon engem és megyünk a nagyszülőkhöz.

Később olyan is történt, hogy ebéd közben megkérdeztem édesanyámtól (szintén kislány koromban), hogy haragszik-e rám a dédike (aki még a születésem előtt meghalt). Azt meséltem anyukámnak, hogy mikor egyedül játszom a szobámban, akkor a dédi az ajtóban szokott állni és mosolyog, de sosem beszél hozzám. Ezért hittem hogy haragszik. Azt meséltem, hogy hosszú fehér hálóingben van - amilyen a dédimamának sosem volt, ezért képen nem láthattam. (Egyébként abban a házban több furcsaság is volt, anya is látott/halott fura dolgokat.)

Több rokonom is mesélte, hogy kisgyermekként nekik is mutattam, hogy pl. egy bácsit vagy nénit láttam ott, ahol senki sem volt.

Ráadásul nem egyedi eset; több rokonommal, sőt, ismerősömmel is történtek már hasonló, megmagyarázhatatlan dolgok. Ezek mind megtörténtek, de lehet lepontozni, ha valaki akar...

Szóval nem kell megijedned, mert sok gyerek képes látni szellemeket, de én úgy tudom, ezek általában nem ártó szándékúak. Ha akarnának is, csak akkor tudnának ártani, ha hagynánk magunkat. Max. megijeszteni tudnának. Valószínű ahogy nő a kislányod, úgy marad majd el ez a képessége. Ha nagyon félsz, próbálj meg többet vele lenni, hátha akkor nem figyel majd rá/nem látja.

2012. jan. 16. 14:29
 13/26 anonim ***** válasza:
?
2012. jan. 16. 16:08
 14/26 A kérdező kommentje:

Ma megkérdeztem a szomszéd nénit, hogy ki lakott itt előttünk? Azt mondta, hogy egy kb. 58 éves nő egyedülálló, aki megtudta, hogy rákos és nem akarta a sok szenvedést elviselni, meg a kezeléseket és felakasztotta magát hátul a disznóolban. - O -

Nagyon félek, hogy hogyan fogunk itt tovább élni igy, hiszen nem vagyunk abban a helyzetben, hogy elköltözzünk innen. De mit akar a gyerekemtől? És miért pont őt találta meg? Miért zaklatja?

2012. jan. 16. 20:58
 15/26 anonim ***** válasza:
36%
láttál te már disznóólat?
2012. jan. 16. 20:59
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen, vidéken nőttem fel.
2012. jan. 16. 21:00
 17/26 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Ma megkérdeztem a szomszéd nénit, hogy ki lakott itt előttünk? Azt mondta, hogy egy kb. 58 éves nő egyedülálló, aki megtudta, hogy rákos és nem akarta a sok szenvedést elviselni, meg a kezeléseket és felakasztotta magát hátul a disznóolban. - O -

Nagyon félek, hogy hogyan fogunk itt tovább élni igy, hiszen nem vagyunk abban a helyzetben, hogy elköltözzünk innen. De mit akar a gyerekemtől? És miért pont őt találta meg? Miért zaklatja?

Nemzaklatja, ugyanis az ilyen szellemek minden földi tehertől és bajtól már megszabadultak, ha gonoszak is, csak lelki okok miatt bánthat téged. Így maguktól nem bánthatnak téged, de ha ezt te odaképzeled akkor abban a világban az valóra is válik, ergo azt hiszed bánt téged.

Értetted?:):)

Amugy max pár év alatt elszoktak tünni.

2012. jan. 16. 22:23
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

# 16

akkor tudhatnád, hogy egy disznóólban nem tudja felkötni magát

2012. jan. 17. 08:48
 19/26 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is mond ilyen dolgokat.

Anyukám itt halt meg a lakásban, (egyébként nagyapám és nagymamám is), amikor anyu meghalt másfél éves volt a fiam.

Sokáig mutogatott, h mama, de nem igen foglalkoztam a dologgal, de ma meglepett.

Azt mondta, h mama ott van vele a szobában, egy kötélen?! tud mama lejönni, és utána azon megy vissza az angyalokhoz.

Azt is mesélte, h mama mindig csikizi őt, és hívja, h gyere Törpi. Tényleg így hívta anyu, de erre nem hiszem h több, mint két év távlatából emlékezne. Ma mamámat is emlegette, h dédi is el szokott jönni hozzá, mikor alszik.

Mama 93-ban halt meg, egyébként abban a szobában, ahol a gyerek alszik. Sosem emlegettem, nem volt túl jó viszonyunk.

2012. jan. 18. 13:01
 20/26 zeronibble ***** válasza:
61%

"Tényleg így hívta anyu, de erre nem hiszem h több, mint két év távlatából emlékezne."

:D Minek is abban hinni, ami nyilvánvaló... :)

2012. jan. 18. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!