Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Láthat a kisfiam olyat ami én...

Láthat a kisfiam olyat ami én nem látok?

Figyelt kérdés

Kisfiam 7,5 hónapos, többször észrevettem, hogy néz valamit erősen a szobában, és egyszer csak mosolyog, örül neki, leköti a figyelmét, de én nem látok ott semmit. Sokszor a plafont nézi vagy a falat.

Párom apukája 4 éve halt meg, Ő utána kapta a nevét, lehet őt látja, vagy még arra is gondolok, hogy ebben a kis testben született újjá a párom apukája.Vagy nem tudom, ti mit gondoltok, hogyan tudnám kideríteni, hogy van e ott valaki. Hiába nézek én is oda, kérdezem a babám, h kit lát, nem tud válaszolni.

2011. okt. 13. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Hát, a kisgyereknek még minden új, szóval , még akár a plafonnak is örülhet.Majd, ha nagyobbacska lesz, 2 év körüli és már elég jól ki tuja fejezni magát,akkor kérdezgetheted, hátha kiderül valami érdekes.
2011. okt. 13. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

Igen, ők még láthatnak dolgokat, vagy méginkább lényeket, amik a mi szemünk elől már takarásban vannak.

Igen, könnyen előfordulhat, hogy benne született újra a nagypapa. Egy két éves korábban tehettek próbát, hogy több keze ügyébe rakott tárgy közül ki tudja - e választani a nagypapa kedvenc bögréjét, borotváját, könyvét, stb.

2011. okt. 13. 22:40
 3/9 anonim válasza:
24%

Igen, a babak latnak "dolgokat". Ne nyomd el benne ezeket!

Arra senki nem fog tudni valaszolni hogy a parod apukaja e , de mutass a babadnak kepet a nagypapajarol - nezd meg hogyan viselkedik!

2011. okt. 14. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem, mert nem engedtem meg neki.
2011. okt. 14. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A babák még mindennek örülnek amit észlelnek. Nem kell egyből misztikus dolgokra gondolni.Sőt egyáltalán nem kell ilyesmire. Lehet egy repedés a falon, bármi amit érdekesnek talál és arra egy felnőtt azt mondja, nincs is ott semmi. Nem lát mást mint Te, csak számára minden érdekes amit te semminek gondolsz és érdektelennek.
2011. okt. 17. 18:04
 6/9 valasz88 ***** válasza:
100%
Nem.
2011. okt. 21. 21:43
 7/9 anonim válasza:
Nem. Csak új neki a világ. Nincs ebben semmi misztikus.
2011. okt. 29. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi különös. Úgy viselkedik, mint egy kisgyerek.
2011. nov. 20. 05:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A szemhélyát belülről.
2011. nov. 24. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!