Láthat a kisfiam olyat ami én nem látok?
Kisfiam 7,5 hónapos, többször észrevettem, hogy néz valamit erősen a szobában, és egyszer csak mosolyog, örül neki, leköti a figyelmét, de én nem látok ott semmit. Sokszor a plafont nézi vagy a falat.
Párom apukája 4 éve halt meg, Ő utána kapta a nevét, lehet őt látja, vagy még arra is gondolok, hogy ebben a kis testben született újjá a párom apukája.Vagy nem tudom, ti mit gondoltok, hogyan tudnám kideríteni, hogy van e ott valaki. Hiába nézek én is oda, kérdezem a babám, h kit lát, nem tud válaszolni.
Igen, ők még láthatnak dolgokat, vagy méginkább lényeket, amik a mi szemünk elől már takarásban vannak.
Igen, könnyen előfordulhat, hogy benne született újra a nagypapa. Egy két éves korábban tehettek próbát, hogy több keze ügyébe rakott tárgy közül ki tudja - e választani a nagypapa kedvenc bögréjét, borotváját, könyvét, stb.
Igen, a babak latnak "dolgokat". Ne nyomd el benne ezeket!
Arra senki nem fog tudni valaszolni hogy a parod apukaja e , de mutass a babadnak kepet a nagypapajarol - nezd meg hogyan viselkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!