Nagyon aggódom! 5 hónapos kisfiam jobb kezén egyáltalán nincs életvonal, bal kezén viszont szép, erős, hosszú. Aki ért a tenyérjósláshoz segítene?
Figyelt kérdés
Ez mit jelent?2011. ápr. 5. 13:02
1/20 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj szerintem, nekem a balban nagyon hosszú, viszont a jobb kezemben kb fél centi aztán vége is. 36 elmúltam úgy,hogy élek még.
2/20 anonim válasza:
A jobbkezeseknél a balkéz, balkezeseknél a jobbkéz számít!
A gyerkőc bal, vagy jobbkezes?
3/20 A kérdező kommentje:
az, hogy milyen kezes egyelőre még nem derült ki, mindkét kezét ugyanúgy használja egyelőre.
2011. ápr. 5. 13:14
4/20 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a bal kéz életvonala mutatja a lehetőségeket, adottságokat, a jobb pedig hogy mennyire fogja ezeket kiaknázni, élni velük.
5/20 anonim válasza:
Szia, ostobaság ilyen baromságokban hinni. Nagyanyámon rövid életvonal, hosszú élet, nagyapám fordítva. A jós erre azt mondja, véletlen kivétel, vagy talál valami más hangzatos magyarázatot. Az igazság pedig az, hogy a tenyereden lévő mintázatnak annyi köze az életed hosszához, mint a farkam hosszához. Semennyi.
6/20 Bretso válasza:
Én feladatnám rá az utolsó kenetet, a rövid életvonal tudományosan bizonyítottan rövid életet is jelent... ugyebár.
7/20 anonim válasza:
Nem szabad ilyenekben hinni!!!!!
8/20 A kérdező kommentje:
:-) Utolsón jót nevettem!
Hát lehet igazad van!
2011. ápr. 5. 13:25
9/20 A kérdező kommentje:
13.21es en nevettem jót.
Következő válaszolót nem kommentálnám....gondolom nincs gyereked.
2011. ápr. 5. 13:27
10/20 anonim válasza:
Nem sokat tudok a tenyérelemzésről, de annyit igen, hogy egy vonalból soha nem lehet következtetni az élet hosszára. Az életvonal pedig a vitalitást, a fizikai aktivitást mutatja, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!