Nagyon aggódom! 5 hónapos kisfiam jobb kezén egyáltalán nincs életvonal, bal kezén viszont szép, erős, hosszú. Aki ért a tenyérjósláshoz segítene?
Van egy könyvem e temarol, bennem is az maradt meg, hogy 1 vonalbol önmagaban nem következtethetünk semmire. Es hogy a vonalak valtoznak eletünk soran.
Az is szamit, hogy milyen keztipus, pl. filozofikus kezen halvanyabbak a vonalak, mason markansabbak. Logikus, hogy aki sok fizikai munkat vegez, annak erösebb, egy kisbaba meg ugye... Es olyan is van, hogy egy vonalbol alig 1-1 cm latszik. A nehez eletet ugy emlekszem nem a vonal hianya, hanem gyöngyfüzerhez hasonlo csavarodasok, rögök a vonalon, szigetek, sok kriksz-kraksz, ilyenek. Gyakori megtöres majd folytatodas jelezhet költözest eletmodvaltassal.
A legfontosabb, h mivel minden rendben van, addig erezd jol magad!! A tenyerelemzes inkabb erdekesseg kategoria szerintem, itt is körülnezhetsz:
Én évekig foglalkoztam tenyérjóslással.Volt hogy elmentem tenyérjóshoz is,hogy egyeztessem,hogy ő mit olvas ki a tenyeremből és én mit olvastam ki.
Még ma is ha ránézek azt olvasom ki,hogy 3 gyermekek lesz,egy erőteljes szerelmi vonal miatt egy igaz szerelmet jósoltak és én is azt jósoltam magamnak.Betegséget is csak egy komoly betegséget jelez a tenyerem,és hosszú életet.
Nos 40 éves vagyok.1 gyerekem van.Jelenleg a harmadik férjemmel élek együtt(remélem ő már az igazi lesz),Tartós beteg vagyok.Már csak reménykedek abban hogy a hosszú élet azért beválik..Nos 40 év után rájöttem semmi sem igaz amit az ember a tenyeréből ki tud olvasni..
Csak megjegyzem a barátnőm anyukájának a jósnő(és én is) hosszú majdnem 80. évet jósoltunk.Tavaly meghalt 58 évesen..Ez is bizonyítja,hogy semmi értelme a tenyérjóslással foglalkozni...
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! Ha valaki akar még hozzá tenni szívesen veszem!
Ma nézegettem a babám kezét és nagyon meglepődtem, hogy neki nincs vonala. Én még ilyennel nem találkoztam és kicsit rémisztő volt.
De most jobban bele gondolva, felesleges ezzel foglalkozni és ebben a kommentek is megerősítettek.
Inkább élvezem a babámmal töltött minden perc csodáját!:)
Én inkább azon aggódom, hogy egy anya miért foglalkozik ilyen ökörségekkel? Jeffersonnak két életvonala volt és k*rvára nem jelentett semmit.
Az a lényeg, hogy egészséges legyen, nem?
Én a bal tenyerem szerint 50 évemet se érem meg, hatalmas karrierem lesz, klassz férjem, de gyerekem egyse.
A jobb tenyeremen dupla életvonal van, sorsvonalegyáltalán nincs, és két gyereket mutat.
Szóval tök mindegy. Én innentől kezdve nem hiszek benne, szerintem tök hülyeség ilyennel foglalkozni.
A bal a hozott tulajdonságokat mutatja, amit örökölt tőled meg a papájától, a jobb azt, amit ő kapar ki magának az élettől. ezért ez változhat. De még is is humbug az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!