Mit érezhetett a 2 éves kisfiam? Gonosz, vagy nem tudom?
Tegnap állunk a vasútállomáson, kis kirándulás reményében vártuk a vonatunkat. A kisfiam nagyon lelkes volt, épp mutogatta a körülöttünk lévő dolgokat, és pedig meséltem róla. Emberek jöttek-mentek előttünk, egyszer a kisfiam keserves sírásban tört ki, annyira váratlanul, hogy megrémültem. Kérdeztem, fáj-e valamije, de nem. Bújt, és remegve, szinte félt. Abban a pillanatban odaért mellénk két idősebb nő. Kedvesek voltak. Jehova tanúi. Nem voltak tolakodóak, adtak egy újságot, majd továbbálltak. De amikor odaszóltak a fiamhoz, majdnem fújt rájuk, elfordult. Amikor elmentek, a fiam nagy sóhajjal lekéredzkedett a földre, és jó kedve lett.
Azt mondják róla, kristálygyerek. Én nem gondolok róla semmit. De!
Mit érezhetett, amikor egyébként mindenkivel kedves, egy világi nyugodt gyerek...?
Csak olyanok írjanak, akik hisznek a dologban, és őszinte véleményük van róla. Köszönöm.
"Aki kristálygyereknek neveznek,az beteg és orvosi kezelésre szorul."
Akit vagy aki annak nevezi? Egyikkel sem értek egyet.
krisnagyerek
nembírtam végigolvasni annyira fársztó
A gyereked nem születik különlegesnek, hanem te neveled azzá. Tessék felnőni a feladathoz, és nem külső hatásokat keresni, hibáztatni, okolni mindenért!
Ennyit a kristálygyermekségről.
Két jehovás meg elég félelmetes tud lenni, elég, ha csak kicsit mosolyognak!
Manapság minden gyerek kristály, meg indigó, meg szivárvány.
Volt szerencsém az óvodában egy kristály-testvérpárhoz, hát...ritka neveletlen, önző gyerekek voltak, apu, anyu teletömte a fejüket ezzel a "Kristály vagy" mesével, fenn hordták az orrukat, a többi gyerekkel is undokok voltak, neveletlenek, szétbarmolták a kajákat, megették az ajándék fagyit más gyerekek elől, állandóan előretolakodtak mindenben. Elkényeztetett gyerekek voltak simán, ha kristályok, ha nem.
Úgyhogy, inkább hagyd ezt a kristály dolgot, nem biztos, hogy igaz, a te kisfiad biztos nagyon aranyos, de mostanság tényleg mindenkire ezt mondják.
De valóban megérezheti egy-egy ember kisugárzását.
Én is megérzem, ha valaki sunyi, vagy rossz szándékú, vagy hazug. Nem kell olyat mondania, vagy tennie, elég, ha csak jelen van, érzem. És a megérzésem sose csalt még meg.
A jót is megérzem, azt, ha valaki szeret, lehet, hogy nem mézes-mázas, de érzem.
Pedig felnőtt vagyok, és nem is vagyok sem kristály, sem indigó, sem gyémánt ember, vagy valami különlegesség.
Szóval a fiad csak érzékenyebb lehet az átlagosnál, és megérzi az emberek szándékait.
A hittérítőktől engem is a hideg ráz amúgy, csak nem sírom el magam, persze.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!