Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit érezhetett a 2 éves...

Mit érezhetett a 2 éves kisfiam? Gonosz, vagy nem tudom?

Figyelt kérdés

Tegnap állunk a vasútállomáson, kis kirándulás reményében vártuk a vonatunkat. A kisfiam nagyon lelkes volt, épp mutogatta a körülöttünk lévő dolgokat, és pedig meséltem róla. Emberek jöttek-mentek előttünk, egyszer a kisfiam keserves sírásban tört ki, annyira váratlanul, hogy megrémültem. Kérdeztem, fáj-e valamije, de nem. Bújt, és remegve, szinte félt. Abban a pillanatban odaért mellénk két idősebb nő. Kedvesek voltak. Jehova tanúi. Nem voltak tolakodóak, adtak egy újságot, majd továbbálltak. De amikor odaszóltak a fiamhoz, majdnem fújt rájuk, elfordult. Amikor elmentek, a fiam nagy sóhajjal lekéredzkedett a földre, és jó kedve lett.

Azt mondják róla, kristálygyerek. Én nem gondolok róla semmit. De!

Mit érezhetett, amikor egyébként mindenkivel kedves, egy világi nyugodt gyerek...?

Csak olyanok írjanak, akik hisznek a dologban, és őszinte véleményük van róla. Köszönöm.

2011. jún. 16. 06:34
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ebben a korban MINDEN gyerekkel előfordul, hogy hirtelen valamitől rettenetesen megijed!
2011. jún. 16. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:

1. A kristály, indigó, ilyesmi dolgokat felejtsd el! Ezek nem azért működnek, mert tényleg léteznek, hanem mert a szülők hisznek benne és ez alapján nevelik a gyereket, ilyen elvárásokat támasztanak vele szemben. Ismerek embert, akit mindenki indigógyereknek tartott, egy hatalmas gyökér lett belőle, tele pszichológiai problémákkal, de nem hajlandó szembenézni velük, mert ő különleges, közben meg megy tönkre az egész élete. Úgyhogy ne támassz vele semmilyen elvárást (ezek a dolgok persze nem tudatosan), ha van benne valami különleges, akkor az a nélkül is meg fog nyilvánulni, hogy kristálygyereknek tartod-e vagy nem.

2. Azért mert megijed két idegen nőtől, attól nem lesz különleges szerintem. Valami nem tetszett bennük neki és erősebben jelent meg. Ebben a korban ez teljesen normális.

2011. jún. 16. 10:28
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

Kristálygyerekek léteznek. A rájuk jellemző dolgok miatt pl: nem szeretik a hust, bociszem, nyugodtság,társaság kerülö ....stb. Ezek megvannak még nem biztos ,hogy kristály! Ha elkezd beszélni otthon h ki áll az ajtonál és közben nem látunk semmit, vagy anya nem szép az aurád, akkor 100% kristály. Nem értem miért baj ez a kifejezés? Csak is pozitivat irnak rouk, és a szeret vezetésére születnek le, tanitani az embereket a szeretetre

De azt is megértem akik komment nek irják h diliház, meg h nincs kristály,: mivel tényleg sok szülő beképzeli h kristály a kölyök. De attól léteznek kristály gyerekek és nem kell bántani őket.Attól van neve a gyereknek csak spirituális eve az h kristály ,mint jellemző.

Mint Jézusra mondták h megválto......hasonló .

2011. jún. 16. 12:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi ez a kristály meg indigógyerek dolog? Mi dönti el, hogy valaki melyik? Rólam lehet tudni, hogy minek születtem? Vagy, hogy van ez? (erről még nem hallottam, így addig nem alkotok véleményt míg meg nem tudok róla mindent)
2011. jún. 16. 12:47
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Ez a leszületés olyan, mint informatikában a felhő?
2011. jún. 16. 12:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Mondja, hogy "anyu, szép az aurád". Biztos kristálygyerek. Nem lehet, hogy hallotta a szót, hogy "aura", 1. nem tudja, mit jelent, és mivel az ő anyukája a legszebb, az aurája is szép = tiszta dicséret, 2. azt hiszi tudja, mit jelent, pl. szinonima a hajra = szimpla dicséret.

Azért ilyen dolgokat ne vegyünk már bizonyítéknak...

2011. jún. 16. 13:14
 17/20 anonim ***** válasza:
34%
Kedves Cassandra Storm! Végre valaki,aki előbb érdeklődik és nem egyből kritizál, mert itt elsősorban legtöbben kritizálnak, aztán hogy utána érdeklődnek- vagy sem sosem tudom meg.Gratula! Maradj ilyen nyitott továbbra is.!
2011. jún. 16. 13:22
 18/20 A kérdező kommentje:

Nahát, öröm volt végig olvasni a válaszokat.

A nem negatív hozzáállást külön köszönöm, akik pedig nem bírták megállni, hogy ne szóljanak hozzá valami "kedveset", azoknak üzenem, hogy

1. legközelebb figyelmesebben olvassák el a kérdést+kifejtést.

2. ha azt kérem, hogy csak azok írjanak, akik hisznek a dologban, akkor navigáljanak máshová.

3. Nem én állítottam, hogy kristálygyerek, hanem "azt mondják róla, kristálygyerek. Én nem gondolok róla semmit."

4. És milyen anyuka vagyok? :) Ez jó. Ha meg akarsz ismerni, állok elébe.

5. Kaptam egy tökéletes választ privátban, amit külön, itt is köszönök. És nem az volt a lényege, hogy kristály vagy sem a fiam.

6. Mellesleg a fiamra tényleg az összes jellemzője stimmel, de ezt már nem írom le, mert kiveri a biztosítékot.

2011. jún. 16. 19:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Senkinek nincs joga meg ítélni h ki milyen anya-.-" ezt rühellem személy szerint.Mi van ha tényleg különleges az a gyerkőc?

Ezt nem fogjátok soha megtudni...A jehováktól én is meg ijednék amilyen fejjel él némelyik, szóval nem csodálkozom.

Az emberi szánalmas + nyilvánulás itt is utat tört nagyon jó csak így tovább.Ezért nem tud majd az a szerencsétlen gyerek se érvényesülni mert sok a tapló.Az anyukának meg üzenem h nagyon remélem hogy nem b*sszák el a porontyát.

Engem is gyógyszerrel akartak tömni mert h éppenséggel hiper aktív és mégis nyugott és kedves gyerek voltam.Csak h anyámnak volt esze.

Egyébként jó hogy minden normális anyának a saját gyereke a különleges az egyedi mert minden gyerek az csak ez a faxa társadalom tesz érte h ne így legyen.Az a jó anya aki kukába rakja a 3-napos újszülöttet meg levezeti a hülyeségeit a gyerekein vagy gyerekén mert szar napja volt?Én még mindíg azt mondom inkább a hit mint az előbbiek

Inkább higgyen az anyuka ilyenekbe aggya meg neki a legjobbat azt ne egyből orvoshoz szaladjon vele...nincs neki semmi baja-.-"

Utólagos tiszteletem.

2011. jún. 17. 18:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, emlékszem, az én tesóim is féltek a furcsa emberektől. :) A fiad még ovis, ilyen korban még normális (okkal vagy ok nélkül) megijedni csak úgy emberektől. Ettől még valóban nem lesz kristálygyerek. Mondjuk, lehet, hogy ha több jellemző is igaz rá, akkor tényleg az... de véleményem szerint ez, amit a kisfiú csinált, normális. :)
2011. jún. 20. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!