Mit érezhetett a 2 éves kisfiam? Gonosz, vagy nem tudom?
Tegnap állunk a vasútállomáson, kis kirándulás reményében vártuk a vonatunkat. A kisfiam nagyon lelkes volt, épp mutogatta a körülöttünk lévő dolgokat, és pedig meséltem róla. Emberek jöttek-mentek előttünk, egyszer a kisfiam keserves sírásban tört ki, annyira váratlanul, hogy megrémültem. Kérdeztem, fáj-e valamije, de nem. Bújt, és remegve, szinte félt. Abban a pillanatban odaért mellénk két idősebb nő. Kedvesek voltak. Jehova tanúi. Nem voltak tolakodóak, adtak egy újságot, majd továbbálltak. De amikor odaszóltak a fiamhoz, majdnem fújt rájuk, elfordult. Amikor elmentek, a fiam nagy sóhajjal lekéredzkedett a földre, és jó kedve lett.
Azt mondják róla, kristálygyerek. Én nem gondolok róla semmit. De!
Mit érezhetett, amikor egyébként mindenkivel kedves, egy világi nyugodt gyerek...?
Csak olyanok írjanak, akik hisznek a dologban, és őszinte véleményük van róla. Köszönöm.
1. A kristály, indigó, ilyesmi dolgokat felejtsd el! Ezek nem azért működnek, mert tényleg léteznek, hanem mert a szülők hisznek benne és ez alapján nevelik a gyereket, ilyen elvárásokat támasztanak vele szemben. Ismerek embert, akit mindenki indigógyereknek tartott, egy hatalmas gyökér lett belőle, tele pszichológiai problémákkal, de nem hajlandó szembenézni velük, mert ő különleges, közben meg megy tönkre az egész élete. Úgyhogy ne támassz vele semmilyen elvárást (ezek a dolgok persze nem tudatosan), ha van benne valami különleges, akkor az a nélkül is meg fog nyilvánulni, hogy kristálygyereknek tartod-e vagy nem.
2. Azért mert megijed két idegen nőtől, attól nem lesz különleges szerintem. Valami nem tetszett bennük neki és erősebben jelent meg. Ebben a korban ez teljesen normális.
Kristálygyerekek léteznek. A rájuk jellemző dolgok miatt pl: nem szeretik a hust, bociszem, nyugodtság,társaság kerülö ....stb. Ezek megvannak még nem biztos ,hogy kristály! Ha elkezd beszélni otthon h ki áll az ajtonál és közben nem látunk semmit, vagy anya nem szép az aurád, akkor 100% kristály. Nem értem miért baj ez a kifejezés? Csak is pozitivat irnak rouk, és a szeret vezetésére születnek le, tanitani az embereket a szeretetre
De azt is megértem akik komment nek irják h diliház, meg h nincs kristály,: mivel tényleg sok szülő beképzeli h kristály a kölyök. De attól léteznek kristály gyerekek és nem kell bántani őket.Attól van neve a gyereknek csak spirituális eve az h kristály ,mint jellemző.
Mint Jézusra mondták h megválto......hasonló .
Mondja, hogy "anyu, szép az aurád". Biztos kristálygyerek. Nem lehet, hogy hallotta a szót, hogy "aura", 1. nem tudja, mit jelent, és mivel az ő anyukája a legszebb, az aurája is szép = tiszta dicséret, 2. azt hiszi tudja, mit jelent, pl. szinonima a hajra = szimpla dicséret.
Azért ilyen dolgokat ne vegyünk már bizonyítéknak...
Nahát, öröm volt végig olvasni a válaszokat.
A nem negatív hozzáállást külön köszönöm, akik pedig nem bírták megállni, hogy ne szóljanak hozzá valami "kedveset", azoknak üzenem, hogy
1. legközelebb figyelmesebben olvassák el a kérdést+kifejtést.
2. ha azt kérem, hogy csak azok írjanak, akik hisznek a dologban, akkor navigáljanak máshová.
3. Nem én állítottam, hogy kristálygyerek, hanem "azt mondják róla, kristálygyerek. Én nem gondolok róla semmit."
4. És milyen anyuka vagyok? :) Ez jó. Ha meg akarsz ismerni, állok elébe.
5. Kaptam egy tökéletes választ privátban, amit külön, itt is köszönök. És nem az volt a lényege, hogy kristály vagy sem a fiam.
6. Mellesleg a fiamra tényleg az összes jellemzője stimmel, de ezt már nem írom le, mert kiveri a biztosítékot.
Senkinek nincs joga meg ítélni h ki milyen anya-.-" ezt rühellem személy szerint.Mi van ha tényleg különleges az a gyerkőc?
Ezt nem fogjátok soha megtudni...A jehováktól én is meg ijednék amilyen fejjel él némelyik, szóval nem csodálkozom.
Az emberi szánalmas + nyilvánulás itt is utat tört nagyon jó csak így tovább.Ezért nem tud majd az a szerencsétlen gyerek se érvényesülni mert sok a tapló.Az anyukának meg üzenem h nagyon remélem hogy nem b*sszák el a porontyát.
Engem is gyógyszerrel akartak tömni mert h éppenséggel hiper aktív és mégis nyugott és kedves gyerek voltam.Csak h anyámnak volt esze.
Egyébként jó hogy minden normális anyának a saját gyereke a különleges az egyedi mert minden gyerek az csak ez a faxa társadalom tesz érte h ne így legyen.Az a jó anya aki kukába rakja a 3-napos újszülöttet meg levezeti a hülyeségeit a gyerekein vagy gyerekén mert szar napja volt?Én még mindíg azt mondom inkább a hit mint az előbbiek
Inkább higgyen az anyuka ilyenekbe aggya meg neki a legjobbat azt ne egyből orvoshoz szaladjon vele...nincs neki semmi baja-.-"
Utólagos tiszteletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!